maandag 29 oktober 2007

Berepak is maaad digitaal!


Recentelijk moest berepak weer acte de presence geven op een draai en drink gig! Een organisatie met smaak was mening dat Berepak als smaakmaker aan de al imposante line-up toegevoegd kon worden, en wie is berepak dan om hier geen gehoor aan te geven (Bievak was overigens elders in de stad bier aan het drinken en plaatjes aan het draaien)

Enfin, Berepak draaide uiteraard de sterren in het porselein, maar merkte toch dat hij een beetje een eenling was met zijn tassen vol prachtige oude platen. Veel van de overige DJ's hadden geen platen, maar USB sticks met muziek, gekopieerde CDtjes, of computers vol met mp3's die doormiddel van allerlei kabels werden aangesloten op het mengpaneel. Ietwat in de war rondde ik mijn draaiset af, en raakte aan de praat met een draai en drink homie van B&B, Mendel van de Waxwell!

Hij zag aan bere dat hij zich een beetje outdated voelde met zijn oude lp's terwijl iedereen met allerlei Hi-Tech snufjes bijna net zo goed als bere draaide. Mendel raadde mij aan eens op een PC dumpdag te gaan kijken voor wat Hi-Tech apparatuur, zodat ook bere de eerst volgende keer ook van de meest gelikte technische snufjes voorzien zou zijn. En bere is geslaagd als een malle!

Check mijn computer uit! Bere hoeft nooit meer te zeulen met tassen vol platen nu hij dit juweeltje hep!!


RESPECT GAAT UIT NAAR IEDEREEN DIE NOG PLAATJES DRAAIT, JULLIE ZIJN DOPE.

Bievak en berepak zijn uit als telefoons met djock dail!

1 opmerking:

Mendel zei

Goeie koop! Nu kun je ook de 100 meest gedraaide platen zo kort afspelen dat ze in 15 minuten passen! Ik heb nu wel al mijn platen bij het oud vuil gezet, maar ik heb toch nog wat problemen met het vervoer. Gelukkig maak ik genoeg munten met mijn indrukwekkende draaicarriere om elke keer een verhuisteam in te huren.
http://blog.lib.umn.edu/lecy0013/architecture/old-computer-thumb.jpg