vrijdag 19 oktober 2007

Bief en Bere subsidie brief!


Beste regering (of wie dan ook die subsidie regelt)



Wij zijn Bievak en Berepak, een duo dat zich hard maakt voor zaken die er toe doen. Een ietwat kryptische omschrijving zult u denken. Nou, specifieker kunt u hem krijgen. Wij zijn groot voorvechters van de strijd tegen de vervlakking. Te noemen, wacke muziek op MP3 dat klinkt alsof het op een magnetron is gemaakt, de groene trendy flesjes waar men tegenwoordig bier in verpakt om het een frissere uitstraling te geven, en bijvoorbeeld de belastng dienst die ons dwingt om 19% BTW af te dragen over draaigigs terwijl we dat veel beter zelf kunnen houden en daarom hebben we al 3 jaar een btw nr in aanvraag, en heten we Jan Kroket, Krokkettenlaan 1, 1234AB in Kroketterdam. Logisch lijkt ons.



Vervlakking is niet per defenitie slecht, bijvoorbeeld als je graag op de bank ligt om Hart in Aktie te kijken op SBS6 en je dat doet ten kostte van allerlei verplichtingen die je had in de buitenwereld maar niet op komt draven omdat je achter elke zin "onder voorbehoud" had gezegd en/of als iemand vraagt; kom je? Je standaard antwoord met "ik acht de kans absoluut aanwezig". Dat noemen Bievak en Berepak postieve vervlakking, en dat geld ook voor op de stoep zitten met een halve liter Best Bier dag in dag uit, glazig voor je uit starend maar wel af en toe opgewonden grommen naar dames met mooie biggen.



Maargoed, ik dwaal af, om onze strijd tegen vervlakking wat daadkracht te geven hadden wij het plan opgevat om bij iedere wacke instantie (tweede kamer hoort daar helaas voor jullie ook bij) een stationwagon door de pui te prakken, zodat de instantie in kwestie bij zichzelf te reden kan gaan waarom ze zo wack zijn. Uiteraard zullen wij bij iedere stationcar een baksteen met begeleid schrijven doen zodat de instantie in kwestie eventueel wat aan het vertoonde gedrag kan doen. Dit heeft dan weer tot gevolg dat Bievak en Berepak waarscijnlijk niet nog een station kar de pui in rijden mits de wacke instantie kwestie verbetering getoond heeft dus.



Onze vraag is dus of we wat subsidie kunnen krijgen voor de aanschaf van stationwagons aangezien er nogal wat wacke instanties zijn, en actie dus absoluut geboden is. Na het maken van een instantie lijst kwamen wij al op 61 potentieele doelwitten. Een vluchtige rekensom ziet er als volgt uit, 61x1250 eur=76250 eur+5.99 per sixpack voor onderweg (keer 61)= 365.39eur totaal dus 76615.39 euro.



Graan vernemen wij van wanneer wij het geld in ontvangst kunnen nemen.



Een vriendelijke groet,



Bievak en Berepak.

Geen opmerkingen: