woensdag 24 oktober 2007

Wat is schulpen?


Vandaag behandelen we het begrip schulpen. Wat is schulpen? Schulpen is het zitten op de porseleinen troon onderwijl bruine voorwerpen dumpend in het frisse onderliggende water of op een mooi stukje uitstekend porselein voor een nadere inspectie. Dit laatste tref je voornamelijk bij oudere modellen tronen en dan ook eigenlijk alleen in Nederland. Een stukje folklore dus eigenlijk.

Schulpen dient bij voorkeur ook te gebeuren op een troon van de werkgever. Denk maar na, dit bespaart je werktijd, wc papier en nog wat water ook. Groots! Mensen zonder werk raden we aan om te schulpen bij de betreffende uitkeringsinstantie voor vergelijkbare resultaten. Al is het als uitkeringstrekker natuurlijk lastig om je snor te drukken wat betreft werk maar dat zoek je zelf dan maar uit, daar hebben wij uiteraard geen zin in.

Voor mensen met schulp problemen hebben we een foto met uitstekend hulpmiddel bijgevoegd waar bij wel wel moeten opmerken dat pils ook altijd prima werkt!

2 opmerkingen:

martijn zei

De beste ideeen ontstaan tijdens het schulpen.....

volleyballende neger zei

Als vervent schulper wil ik julie meer dan hartelijk bedanken voor deze informatie. Ook had ik nog een vraag.Als eigenaar van een trog zonder schaal Zie ik mijn bruine slang zelden nog in vol ornaat.Kunt u mij helpen?

alvast bedankt.

Tony