donderdag 1 november 2007

De Krolometer


Bief en Bere zijn niet alleen zeer kundige dj’s en levensgenieters maar ze hebben ook een wetenschappelijke inslag. Na jarenlang onderzoek en veel testen hebben ze een wetenschappelijke doorbraak van formaat bewerkstelligd. De Krolometer (c)!

De Krolometer (c) is het eerste apparaat ter wereld waarmee in slechts enkele seconden de Krolis factor van een persoon is vast te stellen. Een niet te onderschatten prestatie als je het ons vraagt en ook maatschappelijk van een zeer groot belang.

Onze eerste testpersoon was Hans Kraaij jr. Zie daarvoor het stukje Krolis van de week elders op deze blog. De foto bij dit stukje geeft de utislag weer die we kregen bij het gebruiken van de Krolometer (c) op Hans. Niet gering als je het ons vraagt.

Ons volgende test object wordt Geert Wilders maar dat kan nog even duren aangezien we nog wat extra capaciteit moeten inbouwen omdat we verwachten dat de uitslag van Geert ver boven ons huidige maximum uit zal komen. We houden jullie op de hoogte.Bief & Bere Technologies

Geen opmerkingen: