vrijdag 2 november 2007

Goed Nieuws!!


Bief en Bere hebben vandaag veel goed nieuws mee te delen aan hun bloglezers. Zo is er een Fries pilsje in omloop met een hoger alcohol promilage dan is toegestaan. Hoe het pilsje heet weten we niet, maar de brouwerij staat in Bolsward, dus daar komen we nog we achter!

Verder kun je vanavond naar Struttin' in de Bitterzoet. Bief en bere zijn daar ook onder voorbehoud, want de zin is er nu nog wel, maar wie weet hoe dat vanavond zit! In ieder geval veel rauwe funk, das dope! En Mc Seven, Alviz en Bart Fader hebben Rich Medina uit Amerika te gast. naar verluid heeft Richie net zo'n vette computer als bere (kijk een paar topics lager "Bere is maaad digitaal) dus komt dat zien komt dat zien! Je hoeft geen pils mee te nemen, hebben ze daar!

En Bief en bere lazen vandaag in een toonaangevende krant dat Martina Hingis (tennis chickie) betrapt zou zijn op cocaine gebruik. Naar verluid was ze er kapot van, en besloot ze daarom te stoppen met tennissen. Bief en bere zijn erg trots op Martina, waarschijnlijk las ze op onze blog het artikel over coke biggen, en besloot ze de big bij zijn biggen te pakken, en te werken aan haar bigvolume. Bief en bere hopen dan ook dat ze ons een foto wil toesturen met het behaalde resultaat . TOP MARTINA

Bief en bere zijn weg als Jaap Stam, Ronald Koeman en ex man van Linda de Mol!

Geen opmerkingen: