maandag 26 november 2007

WWW.JAZZDIGGERS.COM


Recentelijk waren Bievak en berepak een avondje uit, das opzich al redelijk uniek, want waarom de deur uit als je thuis pils en een bankstel hebt. Maargoed, gerucht deed de ronde dat de Jazzdiggers een avondje lp's zouden gaan draaien in de Engelenbewaarder. En aangezien Bief en bere al redelijk goed gestemd zijn als ze horen dat er platen gedraaid gaan worden en geen mp3's was dat al een kleine plus natuurlijk. Daarbij opgeteld dat een collectief dat onder de naam Jazzdiggers opereert waarschijnlijk geen Techno of Polka ten gehore zal brengen deed dit ons vermoeden dat het weleens een erg gezellige avond kon worden.

En wat bleek, niets was minder waar! de Jazzdiggers draaide de ene naar de andere jazzknaller, en het pils vloeide rijkelijk. Bief en bere waren erg in hun nopjes en de liefde die de Jazzdiggers toonden voor hun jazz platen deden Bief en bere denken aan zichzelf omdat ook zij hun prachtige collecties vol random rap en rauwe funk erg koesteren.

Bief en bere hebben zelfs een Jenevertje gedronken terwijl bere helemaal geen jenever mag van de dokter ivm z'n maagzweer! Om een lang verhaal kort te maken, Jasper en Erik van de Jazzdiggers hebben Bief en bere aangenaam verrast afgelopen zaterdag, en dat was alweer een tijd terug kunnen wij jullie vertellen!

Bievak en berepak diggen de Jazzdiggers, en feliciteren ze met dit heugdelijke feit want tot op heden diggden ze alleen dames met grote biggen en de rappers van de week!

Een prestatie van formaat dus!

1 opmerking:

Anoniem zei

DOOOOOOOPE!!!!