woensdag 5 december 2007

Conny


Bief en bere zijn uitermate grappig, dat weet iedereen. In ons welbekende science onderdeel nemen wij echter zaken van geheel andere orde onder de loep.
Zo zijn bief en bere al enige tijd geinteresseerd in het leven met een plastieken doos. Aangezien dit een gevoelig onderwerp is heeft het ons enorm veel moeite
gekost om iemand te vinden die ons over de ins en outs van een plastieken doos kon vertellen. Bief en bere besloten undercover te gaan en zich als de society watchers
genaamd Bifaque en Berend Pak te vermommen en het voor elkander te krijgen om in een gestolen stationwagen af te reizen naar het Gooise matras alwaar de plastieken doos der dozen zich bereid had gevonden om ons te woord te staan. Conny van Breukhoven. Zie hier het nu al legendarische interview.B&b : Conny allereerst bedankt dat je de tijd wilde nemen voor bief en bere. Gezien de grote van je woning willen bief en bere je bij deze complimenteren met het aan de haak slaan van een grote vis ouwe Gold Digger.

Conny : bedankt Biefaque en Berend Pak

B&b : Conny vroeger heette je Vanessa en zong je slechte liedjes, dan namen wij voor lief want ik kan je vertellen dat bief en bere altijd enorm hitsig werden van je wulpse verschijnig!

Conny : bedankt

B&b : Dit brengt ons op het punt waarvoor wij in eerste instantie besloten af te reizen, hoe komt het dat je er na 50 jaar later nog bijna het hetzelfde uitziet, met als grote verschil dat het nu lijkt of je in een pot Kaas Fondue bent gevallen?

Conny : Ik zorg erg goed voor mijn lichaam Biefaque en Berend Pak

B&b : heel goed Conny, maar wat deed je besluiten je geschoren mol te vervangen door een plastieken doos? Moest dat van je man, of was hij na jaren van platenbazen en directeuren van Botox fabrieken afpalen echt aan vervanging toe? Toch een enorme slijtage slag lijkt ons.

Conny : SECURITY!!!!!!!!!!!!!!!!

B&b : ho, ho, ho Conny wacht even.. Onze excuses voor deze vraag. Maar wij zijn toch van mening dat het publiek een eerlijk antwoord verdient, laat ons op z'n minst een foto maken van de kunstoffen kuil??

Conny : ROT OP KLOOTZAKKEN!!!!!!!!!!

B&b : ons best ouwe graftak, zeg nog even tegen die kwarkbol van een man van je dat wij het hoogst dubieus vinden dat zijn winkelketen met de naam Freerecordshop alleen maar DVD's en computer spellen verkoopt, en dat als hij niet snel ouwe lp's in z'n assortiment opneemt het weleens heel snel bergafwaarts kan gaan met zijn keten!

Biefaque en Berend Pak zijn uit. Dit heeft uiteindelijk niets met science te maken, maar dat ligt aan de familie Breukhoven, die gasten zijn zo mad wack. Echt geen gesprek mee te voeren.

Geen opmerkingen: