donderdag 3 januari 2008

2008


Wassup clowns!

Allereerst, alle goeds voor onze bloglezers. 2008 word het jaar van de waarheid, met nog meer pils, grotere bankstellen en meer voetbal op tv.
Bief en bere willen ook van de gelegenheid gebruik maken om een aantal voorspellingen te doen voor het komende jaar. Komen ze,

Bief en bere voorspellen dat Top Notch en Geert Wilders nog wacker zullen zijn dan in 2007, Top Notch omdat de enige act die wat kon Opgezwolle de handdoek in de ring gegooid heeft , en het nu echt alleen maar bagger in de stal heeft. En Geert Wilders omdat hij op zeer korte termijn een zeer provoserende video 8 film op de markt zal brengen, met als gevolg dat Slotervaart nog meer trekjes zal gaan vertonen van een voorstad in de buurt van Parijs. Het mag dan ook voor zich spreken dat Bief en bere er niet rauwig om zouden zijn als Geert onder tram komt, maar, we moeten oppassen met wat we zeggen voor je het weet ben je aangeklaagd net als Youssef en Kamal en Appa!

Verder voorspellen Bief en bere dat de DJ's nog wacker zullen komen in 2008! 2007 was al hemel tergend slecht, en je zou dus denken dat het dieptepunt bereikt is, maar wij denken dat niets minder waar is. Gelukkig hebben wij het Liberaal Platen Front (LPF ouwe) opgericht en met de macht die wij zullen krijgen in 2008 kunnen gepaste straffen niet uitblijven. Dus voor alle wack ass dj's pas op, of je gaat de Rottemerplaat op punk!

Verder voorspellen Bief en bere dat er dit jaar een Bief en bere EP op de markt komt, dit zal een productioneel huzaren stuk worden, en wij vrezen ook dat de mc's die wij uitnodigen op de EP de grootst mogelijke moeite zullen hebben om ons niveau te behalen. Bief en bere wensen jullie veel succes.

Tot slot voorspellen bief en Bere dat uitbaters van Roti en Sateh joints ook dit jaar weer enorme sloten geld zullen verdienen aan Bief en bere! Uiteraard geld dit ook ieder horeca etablissement
met Jupiler op de tap! Alvast van harte met dit stukje gegarandeerde omzet!

Geen opmerkingen: