dinsdag 29 januari 2008

bief en bere draaien als beesten freaks!


Soms spitten bief en bere door hun platenkasten, en zeggen ze "damn wat zijn onze collecties toch Up the Par", en wat is het eigenlijk logisch dat niemand met ons kan hangen. Het is jammer dat bief en bere er niet voor kiezen om zich iets meer marketable op te stellen doormiddel van te grote New Era petjes met mad lauwe vintage kicks die zogenaamd zeer exclusief zijn. Soms is het ook gewoon maad wack om te constateren dat de wereld niet zit te wachten op bief en bere als ijskoude killers op de ones & two's.

Het excuus dat men ons niet weet te vinden is natuurlijk een lame ass gimmick, want iedereen weet waar bief en bere zijn. OP DE BANK freaks! Dat weet iedereen. Een ander bezwaar wat wij vaak horen is dat wij niet overweg zouden kunnen met de CDJ1000spelers die tegenwoordig souverein zijn in de clubs, maar damn yo, probeer jij maar eens een LP af te spelen op zo'n ding. Wij vermoeden dat zelfs Hans Klok hard times zou hebben net als Baby Huey om dat voor elkander te krijgen. Bief en bere vragen zich dan ook ten zeerste af hoe al die Dj's hun platen afspelen op de kleine zwarte aftandse bakken. Respect gaat uit naar jullie! En wij houden ons ook van harte aanbevolen om dat eens te leren van iemand (onder voorbehoud)

Wat heden ten daage ook een erg dubieus fenomeen is in dj land is het hoge percentage dj's dat een frisdrankje drinkt. Hoe kun je in vredesnaam steady in de mix zijn dan? De laatste keer dat bief en bere een frisdrankje dronken tijdens een draaisessie kunnen zij zich niet heugen in ieder geval. Een avondje draaien ziet er volgens bief en bere als volgt uit, men neemt een glasje pils, zet een plaatje op, neemt een glasje pils, en zet een plaatje op, en neemt een glasje pils, en zet een plaatje op, en neemt een glasje pils, en zet een plaatje op, en neemt een glaasje pils, en zet een plaatje op, en neemt een glasje pils. En dit tot sluitingstijd. Vervolgens laat je jezelf in een taxi deponeren, en brult keihard SHAORMA JOINT CLOWN, SHOARMA JOINT CLOWN!!!!!! Waarop de snorder in kwestie je dumpt bij een shawarma boer. Vervolgens bestel je een groot broodje shoarma en een dubbele portie knoflook saus.

Wat er daarna allemaal gebeurd verschilt per persoon, bief en bere worden de volgende dag altijd wakker met de broek op de kieeen en schreeuwen heel hard HELUPIE IK BEN BLIND om tot de conclusie te komen dat er wat hard geworden knoflook saus in de ogen zit wat er dan snel uit gekrabt wordt. De rest van de dag liggen wij op de bank met een klein pilsje. Draai gig geslaagd!

Uit als Koeman bij Valencia!

Geen opmerkingen: