woensdag 20 februari 2008

Freakin Ill is echt heul dope Sun!


Bief en bere was afgelopen woensdag in de Bitterzoet alwaar er een Freakin Ill avondje was. Mad dope natuurlijk, niet in de laatste plaats omdat Bartfader, Illco en Meester mendel onwijs mooie platen in de kast hebben, maar die platen zijn ook nog eens maad old school, en dat is nu net wat Bief en bere dope vinden. En jullie weten ondertussen, Bief en Bere regeere! Jullie niet class clowns.

Daarnaast hebben wij ook nog eens een superdope mixteep gehad toen we binnenkwamen, en ondanks dat we geen cd speler hebben gaan wij dr vanuit dat die cd supervet is, en zijn Bief en bere voornemens een cd speler te kopen van Aristona twv 30 euro max.

Het bier was ook prima in de Bitterzoet, en met de airco was ook niets mis. Bief en bere willen nog wel eens wat zweterig worden in de club, en dat is gezien de outfits die zij rocken ook geen enkel probleem! Maar geen centje pijn dus afgelopen woensdag!

Het enige minpuntje was de wielklem op de stationkar toen we laveloos naar buiten strompelden, maar gelukkig stond de stationkar niet op naam, althans niet op onze naam, dus Kees de Kuhning als je dit leest hij staat voor de Bitter!

Uit als Ronaldo bij AC, je was een begenadigd voetballer clown!

Geen opmerkingen: