donderdag 21 februari 2008

Interview met John Jaake


B&b : John leuk dat je dr bent elitaire mismaakte kakkerlak in het Gooi hockeyende kwarkstaaf!

J : Vriendelijk bedankt Bief en bere

B&b : Allereerst willen we je bedanken dat je jezelf bereid hebt gevonden om ons te woord te staan. Iedereen weet dat bief en bere iedereen het vuur aan de schenen legt in een interview, maar waarschijnlijk dacht jij dat je ons wel kon handelen welbespraakt als je bent?

J : Bief en bere jullie slaan de spijker weer eens op de spreekwoordelijke kop

B&b : Ik vrees toch dat je jezelf weer eens overschat. Je was in de veronderstelling dat je Ajaks kon runnen, maar iedereen weet dat voetbal je geen fluit kan schelen, maar dat je maar wat graag op de jachthaven met een glasje sherry de gevierde jongen wil uithangen als voorzitter van een beursgenoteerd voetbalbedrijf..

J : Dat klopt Bief en bere op de Rotary mag ik graag hoog van de toren blazen hahahahahaha

B&b : Bief en bere mogen graag hele harde beats blazen, maar een Rotary hebben wij nog nooit van gehoord. Kun jij daar soms sate saus mee maken?

J : Neen, dus een elitair clubje voor vermogende mensen zoals mijzelf die niets geven om de wereld.

B&b : Ooh, klinkt dope wij zoeken nog investeerders voor een Bief en bere snackbar, buurthuis en onderbroeken lijn (met schulpgat). Dus wij gaan zo wel even mee dan..

J : Liever niet bief en bere, je moet lid zijn.

B&b : Wij laten ons lid zo wel even uit de broek hangen dan, dan zijn we zo binnen kwarkbol. En nu hup dit lease Audi van je starten voor we echt heel erg boos worden!

J : Ehhhhm, ok dan maar

B&b : Zeker ok Sjonnie boy VROOOOOM VRRROOOOOM

Geen opmerkingen: