vrijdag 14 maart 2008

Analoogste Cat Award


Bief en bere hadden vanochtend een verhitte discussie, zoals velen van jullie weten zijn wij maad analoge cats! Toen we onder het genot van een vijvertje pils een ouweschool bragg&boast sessie hielden over wie de meeste analoge cat van ons twee was moest bere het onderspit delven. Waarom waarom vragen jullie je af? Is bere geswitcht naar de Magntron Pest Drie(MP3)
of erger, heeft hij zijn obscure platen collectie te koop aangeboden aan een handelaar die zeer waarschijnlijk veel te weinig betaald voor alle pracht en praal om over te gaan op de CeeDee spelers? Neen clowns, niets van dit alles.

Zoals jullie weten zijn Bief en bere ook nog die maad culinair onderlegde gasten die jullie met regelmaat trakteren op verhalen over verkoolde worsten met beslag, en niet te vergeten de snackkarren van de week. Waar zit hem het euvel dan vragen jullie bloglezers je af? Het euvel zit hem hier, bere besteld zijn Taco Mundo voer over het internet, terwijl Bief met een ouderwetsche landlijn telefoon Ram's Roti contact. Dus Wint Bief de Analoogste Cat Award. Bere schaamt zich diep (onder voorbehoud) en belooft jullie plechtig dat hij verbetering zal tonen in de toekomst(onder voorbehoud)

Uiteraard hebben Bief en bere geen beef, dus geen stress! Wij willen gewoon de meest lauwe crew in de game blijven, vandaar dat wij elkaar zo nu en dan even onder vuur nemen om weer scherp en gefocussed op de bank te liggen!

Pies aut BBMD! Bief & Bere Maken Dollars (onder voorbehoud)

Geen opmerkingen: