maandag 31 maart 2008

nieuws!


Waddupski Clownskis!

Bief en bere zijn weer terug met zeer goed nieuws! Zoals jullie weten is het Nederlandse label Top Notch opgeslokt door het grote Universal. Opzich is dit een logische ontwikkeling, want ze staan beiden garant voor povere releases, (ja, ja Opgezwolle is ok, en Extince ook toen Knowhow z'n beats deed) en ze brengen het liefst zo min mogelijk op vinyl uit. Dus langs deze weg willen wij de McDonalds van de Nederlandse hiphop, en de McDonalds van de muziek wereldwijd succes wensen!

Het goede nieuws is dat bief en bere zoals jullie een topic lager kunnen lezen een waanzinnige boombox in bezit hebben, en recentelijk door BASF, Maxell en TDK zijn benaderd voor een zeer lucratieve sponsordeal. Opzich erg logisch aangezien Bief en bere innovaters, inspirators en sculpanators zijn, en de cassette merken erop rekenen dat de populariteit van bief en bere zullen bijdragen aan een gigantische revival van de cassette. Fluitje van een cent denken Bief en bere.

Langs deze weg willen we jullie dan ook laten weten dat Bief en bere begonnen zijn (in de bovenkamer) met de opzet van een crazyflyfreshe mixtape op cassette! Wij voorspellen dat hij off the hook word, en dat de mixtape gedaan door Illco van Freakin Ill voor de Unwired expo van Sitnie die wij zaterdag nog even hebben opgepikt er zelfs misschien niet eens mee hangen, en dat terwijl die ook echt heel dope is. www.unwired2008.com

Bief en bere zijn weg als Kamakazee, RIP.

Geen opmerkingen: