dinsdag 15 april 2008

Bief en bere zijn boos


Waddup discombabulators!

Bief en bere zijn weer terug, en langs deze weg (onze maaad lauwe blog) willen wij onze onvrede uitten naar het Groningse voetbal publiek. Kijk, dat er een stadion in lichterlaaie gezet moet worden vinden wij uiteraard geen probleem, sterker nog, het waren erg mooie beelden, en het deed Bief en bere terug denken aan hun jeugd toen zij voor de lol rietvelden in de hens staken, en vervolgens zo naar de fik stonken dat de politie ons zo als daders kon aanwijzen zonder dat er DNA onderzoek gedaan hoefde te worden. Waarna wij natuurlijk bij de stichting HALT een taakstraf moesten uitvoeren. (poep scheppen bij Martin Gaus of in een asbest fabriek dweilen). Those were the days Clowns.

Waar zijn Bief en bere dan zo loei laaiend over horen wij jullie denken? Dat zullen we even uitleggen. Naar verluid vond men het noodzakelijk om 12000 rollen schulppapier als BBQ aanmaak blokjes te gebruiken, en zoals velen van jullie weten is schulpen naast diggen en bankliggen onze favoriete bezigheid. Dus toen wij zagen dat er 12000 rollen schulp deppers in rook opgingen raakte wij lichtelijk geemotioneerd omdat hier natuurlijk sprake is van je reinste kapitaal vernietiging.

Wij willen langs deze weg de Groningers met kelm vragen om in de toekomst gewoon een paar bussen terpentine ter hand te nemen als er een stadion afgefikt moeten worden, das wel zo efficient en het fikt ook als de vinkentyfus! Mocht het probleem zich voordoen dat de spuitfles terpentine niet door de security komt kun je natuurlijk altijd je kleding besprenkelen, die vervolgens uittrekken op de tribune, aansteken, en vervolgens in je blote reet naar de middenstip rennen.

Bedankt alvast namens Bief en bere!

Geen opmerkingen: