donderdag 17 april 2008

Diggers Ellende


Bief en bere zijn rapcats, weinig gasten kunnen hangen, de wereld zou een mooiere plek zijn met meer gasten als Bief en bere, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren aangezien wij rare one of a kind orginal pressings zijn..

Overal waar Bief en bere diggen worden ze met argusogen aangekeken, de voornaamste reden hiervoor is dat B&B bekend staan voor het vinden van die diamond in the ruff in iedere platenbak. Handelaren en winkeleigenaren schroeven spontaan de prijs op als Bief en bere willen afrekenen, en zoals jullie je kunnen voorstellen is dat zo nu en dan best wel vermoeiend. Vandaar dat met regelmaat overgaan tot diefstal (niet bij Waxwell en in Rotterdam) omdat je met het Bief en bere imago nu eenmaal altijd de hoofdprijs betaald.

Bief en bere snappen wel dat er woekerprijzen betaald worden, wij zetten de gescoorde parels namelijk op een mixtape, die gaat 50,000 keer over de toonbank, word 1.5mln keer gedownload, en vervolgens gaan alle Japanners Ebay op, en waar zij normaliter randon rap als zoekfunctie invullen is dat nu Bief en bere rap show.

Jullie kunnen je vast wel voorstellen dat wat bief en bere betreft de maat vol is. En wij hebben ook besloten keiharde maatregelen te nemen. Diggen als Bief en bere is er niet meer bij, wij hebben ons een paar ragscherpe kostuums aangemeten zodat wij in alle rust weer random rap knallers uit bakken kunnen trekken voor niet meer dan 2 euro. De pret is over clowns, en jullie hebben het allemaal aan jezelf te danken!

Adios

Gesus & Gavier!

Geen opmerkingen: