donderdag 29 mei 2008

State



Bief en bere zijn holy intellects, niemand komt in de buurt. Wij zijn de visionairs in de game, en de game zou een beduidend mooiere zijn als er wat meer naar Bief en bere geluisterd zou worden. Maargoed, das naief denken weten wij.

Maargoed, er bestaat een online hiphop magazine genaamd State Magazine, de onderwerpen die zij over het algemeen aansnijden doen onze pantalon niet bollen, maar opzich was het een prima magazine voor de doelgroep. Echter lazen wij recentelijk dat State is overgenomen door BNN, en dat er na de fusie een hechte samenwerking met de redactie van het programma URBNN in het verschiet ligt, voor de onwetenden (en terecht) URBNN is een programma dat zich bezighoud met de homo eclectiek in de scene (muv de topics over Serch en Knowhow), reviews van slechte feesten en releases geeft, en een presentator heeft die heden ten dagen ook een rol in de Nederlandsche sitcom voetbalvrouwen vertolkt. Daarnaast vernamen wij ook dat de nieuwe eind redacteur van State een stylist is, en klaarblijkelijk een enorme fasinatie voor mooie kleding en make up heeft. Bief en bere zijn danig in de war. Een goede hiphop redacteur zou in onze optiek iemand moeten zijn die allerlei shows in het land bezoekt, mochten deze wack zijn heel hard BOOOEEEEEEEE gaat roepen, en aan het eind van de show een prullebak of barkruk het podium optieft, en vervolgens een vernietigende recensie schrijft! Superfresh! Blauw!

Enfin, mocht deze nieuwe opzet floppen, en die kans is reeel aanwezig denken Bief en bere, dan hebben wij een backup plan voor State. Als eindredacteur hadden wij Han Peekel in gedachte, de man is dol op strips en tekenfilms, en dat past wat ons betreft prima bij de filosofie en het niveau van State. Han's hiphop kennis is niet groot, maar das niet echt relevant hebben wij gemerkt (dat was in 88 wel anders). Daarnaast hadden wij als sponsor de FEBO in gedachte, het moordende tempo waarmee men daar sateh kroketten uit de muur trekt vertoont eng veel gelijkenis met alle hiphop gimmicks die opkomen, en met dezelfde snelheid weer ten onder gaan om heel snel in de vergetelheid te raken. 1+1=3 clowns! Bief en bere willen zich opwerpen als penningmeesters omdat een goeie administratie een vereiste is voor ieder zichzelf respecterend online hiphop magazine. En bief en bere kunnen dan natuurlijk heel veel pilsvergaderingen kunnen afschrijven op de zaak. Wikki Wikki Whoop!!

Wij horen het wel!

Tot roti, tot Bief en bere!

1 opmerking:

Unknown zei

Dudes....dat lijkt Han Pekel wel!!!
Kusjes Mad niggah D