donderdag 21 augustus 2008

Vakantie update


Salaam aleikum fans,

Bief en Bere hadden zich bijna bekeerd tot de Islam omdat we ons dan nooit meer hoefden te scheren, vooral handig voor Beremans natuurlijk, totdat we hoorden dat moslims geen pils mogen drinken en varkens mogen eten. Daarbovenop ook nog de Ramadan waarin je overdag helemaal niks mag eten en drinken. Toen hadden we het wel gezien, bankliggen zonder Jupiler, Perlenbacher of Tuborg en afhaalmaaltijden is natuurlijk zwaar wack. Zeker met de Olympische spelen op de buis en het naderende begin van de Bief & Beredivisie. Fresh!

Maar goed, nog een kleine vakantie update. Bere had natuurlijk wel mooi verhaald van zijn avonturen in Craperdy maar hij had nog niet verteld van zijn tweede trippie deze zomer. Check de mooie anzichtkaart die Bief in de Bief&Berebunker mocht ontvangen!
Bere was mooi op Berekamp in het oosten van Duitsland terwijl Bief vanaf vanaf de bank lag te kijken naar de taferelen van wederom een nederlandse kwakkelzomer.
Gelukkig was er nog enige vorm van gerechtigheid want Bere mocht in het Berekamp helemaal niet op de bank liggen en pilsjes ploppen. Hij moest elke dag om 6 uur zijn nest uit om te leren marcheren met een grote pet op en grote leren laarzen aan. Daarbovenop mocht hij ook niet hangen met zijn zigeunerhomies of andere etnische minderheden. Hij kon dus niet eens roti en dönners scoren gedurende de 3 weken in het kamp! De kampleiders waren echt superstreng en bere moest zich elke dag wassen en scheren, alleen mocht hij een klein snorretje laten staan.

Duidelijk dus dat de achterkant van de anzichtkaart vol stond met geklaag van Berend P. Hij vond het heul wack en was al 3 keer gepakt bij een ontsnappingspoging De kampbeulen hadden gewoon het spoor van lege Perlenbachers gevolgd en Bere straalbezopen gevonden binnen 3 km van het kamp. Jammer Bere....

Bere heeft nu wel geleerd alle brochures heel goed te lezen voordat hij de aanmeldingskaarten verstuurd en heeft besloten om helemaal niet meer op vakantie te gaan. Ten slotte kan je op diskofferie tsjennel de hele wereld zien zonder de bank af te komen. Veel beter natuurlijk en het kost maar een paar tientjes per maand. Oke, een paar meier per maand inclusief bier en snacks.

Recognize, reizen is mad tricky bumbaclats!