dinsdag 6 januari 2009

2009


Shack it up broers en zusters!

Berend P en Bifaque willen jullie alle goeds toewensen in het nieuwe jaar.

Dat is wat naïef natuurlijk, want B&B achten de kans niet gering dat we ook in 2009 weer vele slechte releases zullen zien. Wij hebben het hier vooral over muziek natuurlijk. Bief en bere zullen hun uiterste best doen om hun album met werktitel “schulpen doe je zo” uit te brengen zodat jullie iig 1 goede release kunnen verwachten dit jaar. Daarnaast moeten wij ook wel, want als Bief en/of bere in de Lidl Perlbachers gaan scoren worden wij meerdere malen per keer aangeklampt door fans die niet kunnen wachten tot de plaat d’r is. Wij komen eraan fans! Onder voorbehoud!

Daarnaast wensen wij jullie ook een prima voetbal seizoen, wij kunnen niet wachten tot het weer begint, want gisteren bijvoorbeeld was er geen eredivisie op de buis, en Bief en bere hadden geen idee wat ze met de zondag aanmoesten. Het was eenzaam, en ijskoud!

Verder beloven wij onder voorbehoud dat wij ook dit jaar weer vele snackobscuriteiten met jullie zullen delen. Bief en bere zaten verleden week een kapsalonnetje te eten in Rotterdam (of Roffa zoals dat straatjeugd dat noemt) en dat sterkte ons allen maar meer om onze zoektocht naar holy grail snacks voort te zetten al is die zoektocht vaak eenzaam, en word niet erkend als kunst. Maar wacht maar tot Bief en bere met een Bokado op de proppen komen..Fresh. Bief en bere weten zeker dat Mathijs van Nieuwkerk dan zo aan de telefoon hangt om ons uit te nodigen voor een diepte interview bij DWDD waar hij waarschijnlijk meer zelf aan het woord is dan Bief en bere maar dat kan ook niet anders want als er iemand meer van zichzelf houd dan Bief en bere dan is het Mathijs.. respect..

Dat was het voor nu Brass Monkeys…

Bief en bere regeere!

Geen opmerkingen: