vrijdag 6 maart 2009

Bericht van Bere...


GwattaGwirie Blog Readerskies!

Zoals Bief reeds beschreef een topic lager, is Bere niet langer werkend, dat bevalt prima, Nederland kent vele sociale vangnetten waar Beer Ski B geen weet van had, maar nu heerlijk gebruik van kan maken. Lang leve de regelgeving die Nederland maakt tot een web van haken en ogen waar nemand wat mee kan, maar ook weer heel veel. Science!

Bere wil naar Bief en de vele duizenden blog lezers zijn excuses maken voor de enorme afname in blogs. Bief beschreef reeds dat er zonder frustratie geen reden is tot bloggen, want alles gaat goed. Ik wil jullie dan ook een update geven van al het moois wat bere ten deel valt momenteel. Sinds bere niet meer met vlinderdas om provisie hoeft te draaien bij een bank die het top segment van de markt meent te bedienen door de hele tijd KOPE Clauwn hoeft te brullen is Bere uitermate kalm, zijn vacht glimt als nooit te voren, en katers heeft hij ook niet meer, dit laatste kan te maken hebben met feit dat Bere pas om een uurtje of 2 z'n nest uit hoeft te komen en dan meteen een pilsje kan optrekken, en vervolgens op Ebay op random rap jacht kan.

Nadeel is wel dat Bere een 1 wieler van de zaak had, en die moest hij inleveren toen hem verzocht werd met een enorme zak geld naar huis te gaan. Heel kinderachtig, en tegenwoordig blijft bere dus voornamelijk binnen, want zonder 1 wieler is het echt niet te doen.

Bere is een enorme visionair, en hij heeft dan ook een diepte inverstering van jewelste gedaan, waar Bief (verrassing sun) en al onze fans enorm veel plezier van gaan beleven. Want deze zomer zullen B en B parkjams gaan geven waar zelfs Kool Herc niet mee kan hangen. zie bijgevoegde foto..

Dus de conclusie is Bief en bere regeere, en onder voorbehoud komen er de komende tijd weer wat meer bloggies, maar misschien ook niet. Doeg!

Geen opmerkingen: