vrijdag 4 juni 2010

nieuws enzo


Hallo skylarkers,

Biefano & Beeretti bloggen weinig tot niet meer maar we wilden toch even melden dat we de komende tijd helemaal niet meer bloggen want het WK is aanstaande. Iedereen weet dat de mooiste afkorting naast WC WK is dus recognize buffalo soldiers.

Omdat we de komende tijd dus gefocussed op de bank zullen liggen vinden Bifan en Beeran van der Sloot het niet meer dan logisch dat we even de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen tijd met jullie doornemen. Allereerst RIP Malcom McClaren, Biefix en Berelix zijn altijd enorm gefascineerd geweest deze deze blanke rode verschijning die toch de weg geplafeit heeft voor iedereen die na hem kwam en zich geroepen voelde iets met hip hop aan te vangen, in sommige gevallen dus bedankt, en in sommige gevallen bedankt voor vrij weinig. Malcom McClaren is overigens familie van Steve McClaren, daar kwamen Biefsta en Beersta laatst achter toen ze met Steve en Theo Jansen een avondje hebben doorgezakt.

Qua politiek zijn wij blij dat Geert Wilders toch wat is ingezakt in de peilingen van Maurice de KeesHond, Bief en bere zijn wel voor de zekerheid naar de ambassade van Belgie geweest want wij willen nooit en te nimmer in 1 adem genoemd worden met deze geblondeerde racistische bad eendjes verzamelaar die provocatie als handelsmerk heeft. Want iedereen weet dat niemand zo kan provoceere, as hut Bief en het Bere, dus Geert doe ons een lol en ga dood, maken wij dr een feestdag van die grootser word dan koninginnedag SEEN!! Oo, en Belgie wil Bief en bere heel graag het staatsburgerschap verlenen, want na Urbanus is er geen leuke Belg meer ten tonele verschenen, en met Biefke en Beerke slaat ge twee vliegen in 1 klap zottekop!

Voetbalnieuws is er zoveel dat we dat eigenlijk achterwege willen laten, maar we kunnen jullie natuurlijk niet onthouden van het laatste nieuwtje, en dat is dat Ronald Koeman komend seizoen de hoofdcoach van AGOVV zal zijn. Toen AGOVV hoorde dat Koeman interesse had hebben ze meteen een persbericht verstuurd waarin ze zeiden dat de vacature reeds vervuld was, maar Ronald wist beter en heeft na keihard onderhandelen kunnen bedingen dat hij na betaling van 5000 euro per maand aan AGOVV de club naar afgrond mag helpen! Aad de Mos word zijn assistent!

Bief B Sure & MC Beerio zijn nog steeds ongenadig hard aan het knallen op het gebied van discorap, zo hebben we recentelijk Lavaba & Mallison met A game of Life en TJ Swann met And you know that aan onze imposante collecties toegevoegd, en maken wij het de mensen die komen dansen op 1 van onze feestjes nog moeilijker! Great Succes. Verder zijn Bief en bere hun muzikale horizon enorm aan het verbreden, want Bief is verschrikkelijk aan de Afrikaanse muziek en veel te dure Crossover Soul, terwijl Berend P keihard aan de reggae en disco (ook zonder rap) is gegaan. Maar geen stress het is nog steeds fresh for 88 freaks!

Ok, dan rest en niets meer dan jullie een prettig WK toe te wensen. Bief Blatter en Bere Platini zijn weg Luis Suarez en Gregory van de Wiel!

Geen opmerkingen: