vrijdag 12 november 2010

Beert Wilders


Ayetoo blogbusters! Bief & Bere zijn niet blij! Zelfs de aanschaf van copieuze hoeveelheden discorap klappers kon ons niet in een goede stemming krijgen. En dat alles wordt veroorzaakt door het nieuwe kabinet dat zich met d.m.v. een bedenkelijk verbond met de PVV van een Kamermeerderheid dient te voorzien. Heel sneu, een kabinet met minister president Mark Rutte is natuurlijk al iets waar je niet blij van wordt maar dat in combinatie met de PVV is echt armoe troef vinden wij.
Maar omdat wij geen types zijn die bij de pakken neerzitten, behalve pakken vinyl uiteraard, hebben we een prachtige tegenzet gedaan die de oppositie uiteindelijk tot de grote winnaar van de afgelopen verkiezingen zal maken. Madprops naar Bere omdat hij al het zware werk gaat doen en Biefie lekker op de achtergrond blijft om alles inhoudelijk te af te stemmen.

Ons plan is een waar meesterplan. Waar Rutte het moet doen met een gefrustreerde Limburgse kwarbol daar krijgt de oppositie de beschikking over Beert Wilders! Beert is een supersympathieke ex-circusbeer met een hoogblonde pruik uit de renaissance op zijn kanis. Ziet er niet zo wackie uit als Geert Wilders want beren zijn gewoon superfresh. Maar in tegenstelling tot Geert is Beert absoluut niet gefrustreerd hoeft derhalve niet zijn eigen ellende te botvieren op bepaalde bevolkingsgroepen. Beert reist het hele land door met een enorme Boombox op zijn schouder waar kneppelhard discorap uitdreunt en overal waar hij komt maakt hij grapjes met de locals ongeacht hun huidskleur, afkomst, opleiding of seksuele geaardheid. Het merendeel van deze grapjes zal uiteraard ten koste gaan van Geert en z’n verzameling badeendjes en zijn rare pruik. Of combinaties van deze zaken. Tevens is hij altijd te porren om een pilsje te drinken met Jan Modaal om zijn grieven aan te horen. Logisch en dat vinden modale cats ook heel deup natuurlijk. Sureshots van jewelste zeggen Bief & Bere en binnen niet al te lange tijd zal heel Nederland mad fan zijn van Beert en derhalve op 1 van de oppositie partijen stemmen die hij aanbeveelt. Denk aan D66, SP, Groenlinks of wellicht de PVDA. Rouwvoet moet het even zonder ons doen. Met Christelijke normen en waarden hebben wij niet zo veel op natuurlijk.

Dus Rutte, Wilders en Verhagen, pak de boel alvast maar in want Beert maakt jullie hele kabinet overbodig als voor die tijd de PVV al niet in ernstige ruzie uit elkaar is geflikkerd.

Bief & Bere Spindoctoring ™

Geen opmerkingen: