dinsdag 4 januari 2011

Freakin Ill Mixtape?


In dit nieuwe jaar is er weer een hoop freshness onder voorbehoud, en we beginnen goed. Vandaag werden wij verrast door goed nieuws.

De mensen van Freakin Ill hebben weer een mixje gedropped. Het was al een tijdje stil rond de Freakin Ill organisatie, en geruchten deden de ronde dat de mannen in onvrede met elkaar leefde, Barthfader hield zich alleen nog maar bezig met Afrikaanse muziek die niemand snapt, Illco luistert alleen maar naar Dipset, Vado en Rick Ross en Mr. Mendel luistert alleen nog maar blues en disco.

Het bleek allemaal wel mee te vallen. Wij spraken Barthfader bij de bloedworst koning in de Bijlmer waar hij z'n kerstbonus stond weg te vreten met wat locals. Hij wist ons te vertellen dat er echt helemaal niets aan de hand was, en dat al die random rap meuk waar niemand op zit te wachten nog steeds hoogtijdagen viert bij het Freakin Ill trio. Hij wist ons ook te vertellen dat ze nog met regelmaat samen pils drinken en opscheppen overhun platen collecties, en epische herinneringen ophalen over leeg gedraaide buurthuizen. Er zou ook absoluut geen sprake zijn van een eventueel eind van het Freakin Ill tijdperk.

Barthader liet het volgende optekenen alvorens hij weer naar een gebouw vertrok wat verdomd veel weg had van een gevangenis in het oosten van Europa, maar wat na enige research het hoofdkantoor van KPN bleek te zijn.

"Kom zaterdag allemaal naar De Duivel en vier met ons de release van de Wizz Vaults, een mixtape die zo fresh is dat hij waarschijnlijk na de release meteen uitverkocht is. Verder heb je ook gewoon pils in de Duivel, dus het is sowieso erg fresh clowns"!

Geen opmerkingen: