zaterdag 5 maart 2011

Biefski & Beerski op reiski


Buenos Dias Blogmovement! First & foremost draait alles bij Bief & Bere om realness maar nog net effe belangrijker is gusto. Want zonder gusto geen realness zeggen wij altijd. Vandaar dat Bere ook weer vol tegenzin mensen hele bedenkelijke beleggingsplannen voorlegt ergens op de Amsterdamse grachtengordel. Maar daarover later, onder voorbehoud, meer.

Voordat Bere weer aan het werk ging hebben we nog effe een snelle trip naar Ibiza ondernomen. Dat is natuurlijk een zeer onlogische bestemming als je het altijd over realness hebt denken de echte headz natuurlijk meteen. En terecht, maar zoals gezegd is gusto nog belangrijker en in het kader van gusto hadden Bief & Bere een zeer lucratieve dj gig geregeld in een van de grootste discotheken van Ibiza. Nadat we ons in polo shirtjes en 3 kwart witte linnen broeken hadden gehesen zijn we als Armin van Beeren en DJ Biëfto naar Ibiza gevlogen met de gehele Showjazz en Timberwolve Records catalogus in de platentassen. Plus nog een twelve inch van 2 Damn Fresh erbij voor wat goede west coast gangsterrap uit de jaren 80.

Nadat we met veel enthousiasme werden ontvangen en na het nuttigen van een klein aantal pilsjes moesten B&B aan de slag. De club was goed vol en dat betekende natuurlijk een extra grote uitdaging voor ons. Maar ervaren als we zijn hadden we ook deze tent binnen een half uur compleet leeg gedraaid. Effe strak door backspinnen met “Go Rambo” van Nikki Rap n Scratch doet altijd wonderen. Daarna hebben we nog even lekker geluisterd naar de Raw Dope Posse, Witchdocter en natuurlijk 2 Damn Fresh om vervolgens luttle ruggen af te rekenen met het management. We moesten ons een tikkie haasten om in ons hotel via pay per view Barca tegen Real Mallorca te kijken op de extra grote bank die we tijdens de onderhandelingen bedongen hadden.

Bijgevoegd nog een foto van de locale installatie zodat je weet dat we niet liegen. Dit soort apparatuur zie je natuurlijk alleen in de meest high tech clubs. Jeweetzelluf.

Het schijnt dat de locale bevolking zodanig onder de indruk was van onze draaikunsten dat ze het eiland hebben omgedoopt tot Ibiefza en dat de hele eilandengroep nu de Beereären heet.

Sympathiek van de eilandbewonders natuurlijk.

Chorizo for life!

Geen opmerkingen: