woensdag 21 november 2007

Clown van de week


In deze nieuwe rubriek zullen Bief & Bere wekelijks een clown in de schijnwerpers zetten die ofwel heel deup is of gewoon een echte clown die een flinke trap onder de clownsbroek verdient. Deze week behandelen we een clown die in de eerste categorie valt. Deze clown is volgens ons een held vergelijkbaar met mensen van het kaliber Too Short en Schoolly D. Word!

We hebben het dan uiteraard over Krolis de Clown. Krolis is een ouwe veteraan van het russisch staatscircus die na de ontmanteling van het Sovjet imperium wijselijk verkast is naar het westen. Rusland zonder communisme is natuurlijk als pils zonder alcohol. Begrijpelijk natuurlijk dat iemand met zo’n staat van dienst hier niet in een of ander klote circus als circus Renz gaat staan klooien dus Krolis verdient zijn centen nu met het opluisteren van allerlei feesten en partijen maar zijn voorkeur ligt bij de kinderfeestjes. Dit levert hem om ons onbekende redenen wel veel aanvaringen met de smeris op maar het mooie is dat dit feit noch zijn keiharde alcoholisme Krolis heeft kunnen stoppen in zijn werkzaamheden. Hulde aan Krolis voor zijn oer Hollandsch calvinistisch arbeids-etos aangezien Bief en Bere werken wack vinden en het bankliggen tot kunst hebben verheven. Helemaal in combinatie met Jupiler pils en goede Krolis anekdotes.

Verder staat Krolis ook bekend als leverancier van menig kwaliteits namaak artikel en geestverruimend middel. Of het nou nep kaviaar is, een lading russische durex condooms of een lading wazige pillen, Krolis regelt die shit! Naztrovje, Ai laik! Zegt ie dan.

Dus ondanks zijn vermeende pedofilie en Nazi sympathiƫn is Krolis de Clown van de week. Aaaaahoeoeoeoeoeoeoeoeoeoe!

1 opmerking:

Lulu zei

Om met Daddy Bones zn woorden te spreken: "No stupid kids, no lurkers, no flyers or videos. Just a Nazi clown with his cock out".
Excellent!