zondag 18 november 2007

Serch uit Zwolski


Jullie weten dat bief en bere iedereen het licht in de ogen gunnen, mits je dope bent natuurlijk, of gigantische biggen hebt!! Serch heeft geen biggen maar is wel dope, dus bief en bere geven de man uit Zwolle mad props!

Wie is Serch vragen jullie je af? Serch is een begenadigd graff artiest, en is wereldberoemd. Zo heeft hij recentelijk een tour door de VS gemaakt om zijn kunstwerken te vertonen in allerlei gallerys al daar. En hij werd mad gesponserd met spuitbussen en pils! Check clowns!!

http://graffitiprojects.com/exchange/wc_tour.html

Daarnaast heeft Serch recentelijk een prachtig doek gemaakt voor berepak, en heeft hij een 12 inch van Live&Direct waar Bievak allerlei rare fratsen van gaat uithalen op z'n 1 wieler!

En maakt Serch samen met z'n homie Suez hele vette mixtapes genaamd Convulsions (strictly beukerts en better), de enige crew in Nederland die hun niveau weet te behalen is de Freakin Ill crew, en die gasten kennen wij toevallig, dus als wij zeggen dat Serch en Suez net zo dope, zo niet doper zijn dan weet je dat het kwaliteit betreft!!

Maargoed Serch is de man,en wie weet binnenkort een interview hier op de blog!!

Bief en bere zijn weg als lange frans z'n portomonee!!