vrijdag 16 november 2007

Rappers van de week!!


Bievak en Berepak zijn kenners op het rapvlak, recognize bihatches!! En rappen is niet voor iedereen weggelegd, helaas denken velen van jullie wel tegenwoordig. Maar, bij Bief en bere heb je al een streepje voor als je uit de Bronx komt of uit Compton. Dit brengt mij op de volgende rapcrew, Comptons Most Wanted!

CMW zijn dope gasten, naast het feit dat ze natuurlijk gangbangers zijn kunnen ze ook nog een straf potje rappen en produceren Mc Eight, Mike T en DJ Slip hebben dus meer in hun mars dan het uitvoeren van een perfecte drive-by. In een ver verleden had men ook nog MC Chill en Ant Capone in de gelederen, eigenlijk het noemen niet waard want echt veel hadden ze niet in de taart te brokkelen. Ik weet ook niet wat er met ze gebeurd is, maar waarschijnlijk zijn de op Crenshaw Blvrd gepopt toen ze een 40 gingen halen bij de liquor stooow!

CMW heeft vijf platen gemaakt en de eerste drie zijn straight classics B!!
-It's a Compton thang
-Straight Check'nem
-Music to driveby

Daarna hebben ze nog twee platen gemaakt, maar die waren mad wack, dus daar wil ik geen woorden aan vuil maken, is niet iets om je voor te schamen natuurlijk, iedereen is tegewoordig wack behalve bief en bere. MC Eight heeft ook nog een solo plaat gemaakt genaamd "We Come Strapped", daar zitten een aantal mooie gangwaardige klappers op, maar het riekte al een beetje naar de laatste twee platen van CMW die ik niet wil noemen!

Desalniettemin zijn CMW de rappers van de week, en als Bief en bere een van de eerste drie platen opzetten, dan gaan ze weer even terug in de tijd, en hebben ze visioenen van Bloots en Krips, Driveby's, Ouwe Impala's, Afgezaagde lopen en Guns en Liquor Stooowes!

Die shit is dope als King Tee en de Unknown DJ.

We zijn weg als Henkie Bakboord!

Geen opmerkingen: