vrijdag 9 november 2007

Snackkar van de Week!!!!!!Yo first en foremost zijn Bief en bere erg bekwaam in het vinden van dope random rap en funk obscuriteiten. Die knowhow gebruiken ze nu ook om de meest vette snackkarren op te diggen, en daar jullie deelgenoot van te maken clowns!

Deze week komen Bief en bere op de proppen met dit pareltje! Op het eerste gezicht zeg je misschien, niks bijzonders deze week Bief en bere. En dat klopt! Althans als je niet verder kijkt dan je neus lang is, en helaas doen de meeste mensen dat.

Dit is Snackkar Robbie, Robbie is mensenschuw, dus deze kar staat in z'n achtertuin op z'n eigen erf, en omdat Robbie de mens dus schuwt heeft hij de luiken dicht, terwijl hij gewoon open is B! Robbie staat ook niet geregistreerd bij de kamer van koophandel, staat niet in het telefoonboek, en woont tussen Raamdonksveer en Boxtel in maar niemand weet precies waar.

Respect gaat uit naar Robbie, maar vooral naar Bief en bere want vertel ons eens wie anders had deze maaad obscure joint kunnen vinden B? Precies, niemand stelletje Clowns! Blauw Blauw!

Bief en bere zijn Audi als die auto!

1 opmerking:

Willem zei

Waaaat de fak

deze snackkar staat in de duinen bij zandvoort op een geheime spot

wie dit soort geheimen te grabbel gooit zal een gruwelijke en mysterieuze dood genieten, net als de grafschenners van toetankamon