woensdag 14 november 2007

Interview met Lange Frans


B&b Hallo lange Frans. leuk dat je d'r bent homo!

Frans Bedankt Bief en bere

B&b Ok Frans wat wij ons afvroegen, je predikt een rapper te zijn, das niet erg want iedereen is rapper vandaag de dag. Maar waarom is alles wat je doet zo tenenkrommend slecht en heb je toch zoveel succes?

Frans Ik ben gewoon erg goed

B&b Nauw nauw Frans, nauw niet meteen gaan provoceren, want Bief en bere slaan je net zo lang tot je lange Ans heet. Je bent namelijk helemaal niet goed, Baas B al helemaal niet, maar die laten we met rust want die is naar verluid pas 11 jaar. En waarom heb je een singel met Gordon gemaakt, en die hele wacke joint "Hoeveel moete d'r nog komen"?

Frans Gordon is gewoon een goede vriend van me, en Hoeveel moete d'r nog komen is tegen zinloos geweld.

B&b Jaja een vriend in je molengat zul je bedoelen Frans. En wat dat zinloos geweld betreft, das allemaal gelul, want geweld is altijd gerechtvaardigd, mits de persoon die Spencerd maar goed lam is van de pils, zodat hij in de rechtzaal kan zeggen dat hij een blackout had vanwege overmatig zuipen! Zoals je ziet zitten Bief en bere ook al flink te hijsen tijdens dit interview, dus ik zou maar snel je portomonee neerleggen, ander vertellen Bief en bere morgen in de rechtzaal ook wel ff dat ze een blackout hadden!

Frans Ik ga d'r meteen van door!

B&b Goed zo Lange Kwark!! Sugacane brengt je wel even naar huis!

Geen opmerkingen: