maandag 10 december 2007

Bief & Bere tips voor de feestdagen.


Met de feestdagen weer voor de deur maken veel mensen zich altijd weer erg druk over de invulling hiervan. Vandaar dat wij nu alvast wat nuttige tips en aanwijzingen geven om deze dagen optimaal te kunnen besteden.

Tip 1: Gebruik in elk antwoord op vragen die een verplichting kunnen inhouden de woorden "misschien", "onder voorbehoud" of "ik denk van wel". Op die manier kun je overal zonder problemen niet op komen dagen omdat je toch liever op de bank herhalingen van de premier legue uit 2001 ligt te kijken met Jimmy Hasselbaink nog bij Chelsea. Om maar iets te noemen, de bank is in ieder geval essentieel!

Tip 2: Haal meer pils in huis dan normaal omdat om ons onbekende redenen supermarkten en zelfs avondwinkels met kerst dicht zijn of aangepaste openingstijden hebben. Wack!
Voor zover wij weten werken alle voedselbezorgdiensten wel redelijk normaal. Het is natuurlijk ook prachtig dat er in Nederland zoveel niet christelijke allochtonen zijn die geen Kerst vieren en wel lekker voedsel maken. Props!

Tip 3: Neem de telefoon niet op om vragen zoals genoemd in tip 1 niet eens te hoeven beantwoorden op de beschreven manier. Dat scheelt tv kijk tijd!

Tip 4: Blijf met oud en nieuw uit de buurt van Bief & Bere want wij hebben een gigantische hoeveelheid illegaal vuurwerk aangeschaft bij Theo Lucius! Thanks Theo, goed dat je je handel gewoon doorzet. Moet natuurlijk ook wel als Feyenoord je salaris zoveel gekort heeft om Roy Makaay te kunnen betalen. Goed bezig Feyenoord!

Dat is eigenlijk alles wat je moet weten om een prachtige tijd te hebben tijdens de feestdagen. Het zijn natuurlijk voor de werkende mens alleen maar extra vrije dagen die optimaal benut dienen te worden zonder verplichtingen bij schoonfamilie etc. Logisch lijkt ons. Voor verplichtingen kun je gewoon naar je werk!

Bief & Bere gaan nu alvast kerstbomen zoeken om met oud en nieuw in de hens te zetten. Er staan er vet veel op straat deze dagen zagen we al!

Geen opmerkingen: