maandag 10 december 2007

Miljonair Fair?Bief en bere zaten laatst op de bank met een pijpje pils en een bekertje sate saus zappend te wachten tot Studio Sport begon. Plots viel ons oog op een wel heel erg dubieus fenomeen. De Miljonair Fair. Wat is dat vragen sommigen van jullie je nu af? Het is een zielig clubje kwarkbollen met teveel geld dat een beetje op elkander staat te geilen, en naar duur spul staat te kijken.
Bief en bere zaten te koken van woede op de bank, in de eerste plaats uit jaloezie, en in de tweede plaats omdat als Bief en bere zoveel geld hadden ze alles op zouden maken op platen en pils. En niet verkleed als de vlinderdas moordenaars in de Rai een beetje de gevierde jongens zouden uithangen met een glassie champagne!

Maargoed, om volgend jaar een stokje te steken voor de Miljonair Fair, hebben bief en bere deze prachtige giertank gescoord in Polen, en zullen zij de Miljonair Fair volgend jaar besprenkelen onder hun uitwerpselen die zijn gedurende dit jaar zullen opsparen! Die shit is dope als Just Ice, 2 Live Crew, Ultramagnetic Mc's, Big Daddy Kane en Jimmy Spicer!

Geen opmerkingen: