woensdag 19 december 2007

Bief en bere Politiek!!


Bief en bere zijn innovators, inspirators en schulpanators first en foremost! Das algemeen bekend! Vandaar dat Bief en bere zich ook hard gaan maken in de politiek. Uiteraard waren ze dat al doormiddel van de PvdP (Partij van de Pils), maar nadat Jupiler zich terugtrok als campagne sponsor omdat zij van mening waren dat de test fase wel heel erg lang duurde is onze partij ter ziele gegaan.

Maar Bief en bere zijn niet voor een molengat te vangen, vandaar dat ze nu actief zijn onder de naam LPF, Liberaal Platen Front. de strekking van onze partij mag duidelijk zijn, maar hier nog een kleine opsomming van de zaken waar de LPF zich hard voor zal maken.
-Iedere DJ die met mp3's, cd's en/of met een laptop draait en predikt een DJ te zijn word per direct het land uit gezet.
-Bief en bere richtten een prachtig heropvoedingskamp in op de RottemerPlaat, alwaar zondaars gehersenspoeld zullen worden doormiddel van toepasselijke lijfstraffen.
-Wij zullen een speciale DJ politie in leven roepen die landelijk controles uit zal gaan voeren in clubs ed, en zal zonder pardon Dj's die de CD boven de LP verkiezen omleggen of in de boeien slaan. Dit na eigen invulling uiteraard!
-Met Koninginnedag zullen wij zondaars die vast zitten op de Rottermerplaat naar onze hoofdstad vervoeren alwaar wij deze clowns met Pek en Veren door de straten zullen rijden en het publiek mag deze verschoppelingen dan uiteraard bekogelen met stenen en met lege pils flessen natuurlijk!

Kun jij je hier in vinden, en die kans lijkt ons zeer reeel aangezien je een trouwe bloglezer bent, sluit je dan aan bij de LPF door een reactie achter te laten!

HOE MEER ZIELEN HOE MEER SUBSIDIE!!

Geen opmerkingen: