maandag 28 januari 2008

Bief & Bere Vakantietips


Al jullie cats weten natuurlijk al lang dat Bief & Bere zoveel en zolang mogelijk op de bank liggen met een krat Jupiler en voetbal op de buis. Maar zo nu en dan krijgen ook wij wat last van een soort van vakantiedrang. Doormiddel van kabel tv en prachtige zenders als Sport 1 en Eurosport en nog veel meer moois hebben wij namelijk ontdekt dat er ook nog andere landen zijn waar nog veel meer voetbal valt te kijken dan hier in Nederland. Geen gelul!

Na een klein doch gedegen onderzoek hebben we ontdekt dat het land waar je echt het allermeeste voetbal op tv hebt toch wel Engeland moet zijn. Dat is dus onze eerste tip: Ga naar Engeland! Dat is net als naar Texel gaan alleen is de veerboot wat groter en duurt de reis langer. Of je kan natuurlijk met de cheesyjet maar dan lijkt het nier meer op Texel. Dat is dan weer minder.



Maar goed, probleem met vakanties is dat ze geld kosten. Dat is wack. Bief en Bere liggen de hele week op hun respectievelijke banken hun bijstandsuitkering op te zuipen wachtend op DJ boekingen die maar niet komen. Blijkbaar is Nederland nog niet klaar voor meedogenloze oldschool hiphop sets en vinden mensen mp3 draaiende urban clowns interessanter. Vreemd.



Maar als je dan toch op vakantie wilt zonder dat je centen stuk te gooien hebt dan moet je creactief zijn! Zo heeft Bief bedacht dat als je in het buitenland een klusje voor iemand opknapt de opdrachtgevers vaak zeer bereid zijn om je reis- en verblijfskosten voor hun rekening te nemen (inclusief pay tv!!!). Woord omhoog. Vandaar dat je hier een foto van Bief ziet terwijl hij in Engeland een bruiloft bezoekt tussen voetbal kijken en klussen door. Als je goed kijkt kun je ook nog zien voor wie Bief heeft lopen klussen. Helaas verbiedt de aard van de werkzaamheden mij hier verder over uit te wijden maar ik heb nu ook eigenlijk helemaal geen zin meer om verder te typen. Studio Voetbal begint zo en ik moet nog naar de avondwinkel voor pils.


Bief is uit als pyramidespellen!

Geen opmerkingen: