donderdag 24 januari 2008

Snacktips!


Bief en bere zijn zeer bekwame snackgasten, zoals ze bekend zijn met mooie obscure platen en exotische pilsen weten zijn ook in het land der snacks de meest lekkere en mooie prakkies te vinden. Laten we wel wezen, wie besteld er heden ten dagen nog een bokado met sateh saus, en wie weten waar je in Amsterdam nog een friet ei kunt scoren? Precies Bief en bere clowns!

We willen jullie daarom trakteren op een aantal "weetjes" in snackland, eigenlijk willen we jullie vooral deelgenoot maken van een aantal leuke bestellingen waarvan wij nu al weten dat je echt enorm de sier zult maken bij je lokale snack joint. En wie wil dat nu niet Kees de Koning! Check dit uit!

-Een Josje Brink alstublieft! Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten waar wie hier mee te maken hebben. Een frikandelletje met sateh suas

-Een frietje waterfiets aub! Er mooi, men neemt twee frikandellen (de leggers) en besprenkeld die vervolgens met patat, mayo, ketchup, of, zoals de hedendaagse jeugd het graag heeft, met Joppie saus.

-Een broodje kapsalon graag! Een Rotterdamse lekkernij, we nemen, shoarma vlees, patat, beetje sla (hoeft niet) curry, mayo, knoflook saus en een beetje zout en peper. 5 Minuten in de oven, plemp het op een broodje en smullen maar. Het ziet eruit als het kapsel van John de Wolf, maar lekker...

-Frietje klapsaus, snel! Patat met knoflooksaus, lekker en de vrouwtjes zijn dol op mannen die net een bakkie ophebben, bij voorkeur vermengt met een paar pilsjes! Succes gegarandeerd!

Wij hopen dat jullie wat hebben aan deze knowhow, kan haast niet anders.

Enjoy kwarkbollen!

Geen opmerkingen: