donderdag 17 januari 2008

Bief en Bere beetje oud nieuws.


Dit bericht kwamen Bief en Bere afgelopen zaterdag in de krant tegen. Toen we de kop zagen begonnen onze harten meteen te bonken van de opwinding en toen we in de eerste alinea de lokatie van dit fenomeen vonden hebben we meteen de eerste de beste stationbak gehotwired en zijn onder het genot van een sixpackie naar de bewuste plek gescheurd. Onbeschrijflijk was onze teleurstelling toen we geen spoor aantroffen van het verwachte snackparadijs waar Bief en Bere al zo lang naar op zoek zijn. Hadden we met onze bloeddoorlopen katerogen maar effe verder gelezen dan had ons duidelijk geweest dat het hier slechts een incident met een vrachtwagen frituurvet betrof. En dan ook nog eens uit 2001...
Toen we verder op in het artikel lazen dat het in deze bocht wel heel goed glibberen was hebben we nog wel enkele pogingen gedaan om de station zo hard mogelijk de vangrail in te knallen wat echter pas bij 178 km/h lukte. Valt dus allemaal erg mee daar. Kees de Koning, sorry dat het nou net jouw bak weer moest zijn. Onze welgemeende excuses natuurlijk....onder voorbehoud.

Er zijn uit dit relaas dus 2 lessen te leren: 1 - Lees je krantenartikel altijd uit. 2 - Geloof niet alles dat in de krant staat, check deze blog voor correcte info clowns!

1 opmerking:

Pommes Frites! zei

Pommes stelt voor om een keer een tour de frite te organiseren in Amsterdam. Een rondgang langs de beste frituren van de stad en een uitbreiding van ieders culinair bewustzijn!