donderdag 10 januari 2008

Bief en bere nieuws!


Jullie weten allemaal dondersgoed dat Bief en bere crazy fly cats zijn, en niemand kan met ons hangen, vandaar we jullie ff wat nieuws brengen. Recognize!

Allereerst willen we de weduwe van Willem Endstra succes wensen met het bemachtigen van het rechtvaardige bloedgeld wat ze uit erfenis nog dient te ontvangen.
Je hebt er immers je hele leven voor op je rug gelegen, dus je hebt het verdiend! Succes golddigger!

Ten tweede hoorden wij vandaag dat er 13 februari weer een Freakin Ill avond is in de Bitterzoet met Bartfader, Meester Mendel, Illco en MC Seven. Dat beloofd weer
een avond vol ouwe school beukerts, en hopelijk zoals gewoonlijk een mixtape! Meer hierover later, Bief en bere kunnen niet wachten in ieder geval!

Verder lazen Bief en bere dat de keeper van ADO Den Haag Stefan Postma zal verkassen naar de Queen Park Rangers in London. Bief en bere hopen dat ze geen internet hebben
in London, anders zul je nog steeds bekogeld worden met voorbind dildo's en mooie liederen. Maar wees gerust waarschijnlijk hebben ze geen internet in London.

We lazen ook dat Schoolly D ons land weer aandoet, en wel op 08/02/08. Hij staat met z'n kangol in Doornroosje in Eindhoven! Bief en bere vinden Schoolly super dope, en we zullen er ook zeker bij zijn onder voorbehoud!

En tot slot lazen Bief en bere dat DJ Tiesto met een meisje van 19 getrouwd is. En, eerlijkheid dient ons te bekennen, je bent een slechte Dj, je draait slechte muziek, je bent een
schande voor Nederland, en je moeder moest zich schamen. Maar, op je huwelijk met zo'n jonge dame zijn Bief en bere wel een beetje jaloers ouwe viezerik!

Dit was het Bief en bere nieuws voor vandaag clowns!

Geen opmerkingen: