vrijdag 2 mei 2008

Voetbal Nieuws


Waddup NumbScums!

Nu het voetbal seizoen op zijn einde loopt kunnen Bief en bere het wel verklappen, wij als liefhebbers van goed voetbal zijn benaderd om de Jupiler League een imago boost te geven. Aan de ene kant niet meer dan logisch dat bief en bere hiervoor gevraagd worden, maar aan de andere kant bevreemd het ons een klein beetje dat een League met Jupiler als sponsor imago problematieken ondervindt. Wij zullen de naam ongeschonden laten al bekt Bief&Bere Divisie natuurlijk ook erg lekker weg. Waar wij ons vooral hard voor zullen maken is een kwaliteitsinjectie omdat je geen verstrooide professor hoeft te zijn om te constateren dat Cambuur, Dordrecht, Stormvogels Telstar de spijkerbroek niet doet laten bollen clowns!

Bief en bere reizen dan ook al enkele dagen heel Europa door om mooie grote clubs te benaderen voor de bief en bere Jupiler League, daarnaast zullen wij de namen van de clubs een beetje opleuken net zoals een Konami computer voetbalspel dat de licenties niet heeft afgekocht! Check dit uit freaks! Tot dusver hebben wij de volgende clubs weten te strikken:

Biefix Sevilla
FC Beereveen
KV Biefelen
Beerelona
Beeren Munchen
Biefix Wonderers
Bief Fika

We zijn nog in onderhandeling met Biefchester en Beersenal, maar wij hebben er goede moed op dat deze deal onder het genot van een pint Foster redelijk snel beklonken zal worden.

Mochten jullie als trouwe lezers nog suggesties hebben voor mooie nog te benaderen clubs, laat dan een berichtje achter, onder voor behoud zullen meteen contact opnemen.

Bief Blatter en Beerie Platini!

Geen opmerkingen: