maandag 5 mei 2008

Opmerkelijk nieuws


Bief en bere zijn terug met wat opmerkelijk nieuws, Lees onderstaand verhaal clowns!

'Filmbeer' doodt trainer
Uitgegeven: 23 april 2008 21:25
Laatst gewijzigd: 23 april 2008 21:28

LOS ANGELES - Een 350 kilo wegende grizzlybeer, die wordt opgeleid voor film- en televisiewerk, heeft zijn trainer gedood, berichtte de Los Angeles Times woensdag op zijn website.

De grizzlybeer viel de 39-jarige Stephan Miller aan en beet hem in zijn nek. De man overleed ter plaatse.

De beer speelt onder meer mee in de onlangs in Amerika uitgekomen komedie Semi-Pro met acteur Will Ferrell.

Volgens de website van het bedrijf dat de roofdieren traint is de bewuste beer "een van de best getrainde grizzlyberen die er is" in de filmwereld.


(c) ANP


Jullie hoeven natuurlijk niet al te lang na te denken wie deze vriendelijke beer was.. Juist, het was bere. Langs deze weg willen wij graag voor wat opheldering zorgen, want bere bijt niet zomaar iedereen in de nek. Dat zou niet normaal zijn natuurlijk Kees de K. Het volgende deed zich voor. Bere zat in zijn trailer te wachten tot hij weer op moest draven in de derde rangs tv serie waar hij een niet noemenswaardige rol als circus beer vertolkte op een feestje met allemaal kleine Repulikeinse WASP kinderen die hij eigenlijk wilde opeten omdat de wereld hierdoor een mooiere plek zou zijn, maar vooral omdat alles lekker is mits er voldoende sateh saus op zit.

In ieder geval, bere's trainer (god hebbe zijn ziel) had het plan opgevat om de circus act in de derderangs teevee serie uit te voeren op een zeer slecht liedje van Olivia Newton John (lets get physical) Dit is opzich niet zo'n probleem, ware het niet dat er contractueel vastgelegd was dat bere alleen circusacts uitvoert op muziek van het Schoolly D album Smoke Some Kill. Toen bleek dat dit niet ging gebeuren heeft bere zich boos terug getrokken in zijn trailer alwaar hij met zijn walkman op een lauw pilsje besloot te drinken om wat af te koelen. Toen de trainer binnen kwam en bere's koptelefoon van de kop sloeg en zijn blikje lauwe pils uit zijn klauwen sloeg werd het bij bere zwart voor de ogen en beet hij die clown keihard in de nek. Toen de trainer wel heel hard begon te bloeden heeft bere de inhoud van de koelkast leeg gekiepert in zijn rugzak en is hij hem gesmeerd op zijn eenwieler richting JFK airport.

Bief en bere houden niet van geweld, maar soms zijn mensen gewoon erg wack Kees, en dan is geweld gerechtvaardigd, als je lekker met je walkman op Schoolly en z'n park Side Killer homies zit te luisteren, en iemand voelt zich geroepen om dat geniet momentje abrupt te onderbreken dan mag je wat ons betreft best bijten, helemaal als je ook nog van je pilsje ontdoet.

Bere heeft trouwens al een nieuwe trainer, Krolis de Pedofiele vriendelijke Nazi Clowns, een erg aardige meneer met een staat van dienst in de entertainment business waar je U tegen zegt.

Bere maakt binnenkort ook gewoon weer zij opwachting in de Blockbuster televisie serie Full House met Bob Fegget!

Geen opmerkingen: