woensdag 28 mei 2008




Waddup discombabulators!

Bief en bere zijn weer terug met een kleine update. En die gaat gezien het aankomende EK natuurlijk over voetbal. Bief en bere vernamen het volgende terwijl zij op de bank lagen in besmeurde joggingbroeken met een blikje Perlbacher. Christiano Ronaldo gooit geen hoge ogen op het EK omdat hij naar verluid helemaal uitgewoond word door zijn sexverslaafde vriendin. Bief en bere zijn zeer te spreken over de vriendin van Christiano, en zouden zichzelf ook maar wat graag laten misbruiken door deze dame. Wij zouden het geheel ook graag op VHS vastleggen, vervolgens een mooi hoesje in paint maken, en dan verkopen op de zwarte markt met als titel Bief en bere's Biggenshow!

Ander nieuws was dat Kwarko van Basten van plan is om Wesley Sneijder een verdedigende rol op het middenveld te geven, hoogst dubieus Kwarko om een speler met zulke uitzonderlijke kwaliteiten niet te gebruiken op de plek waar het het best tot zijn recht komt. Das een beetje hetzelfde als Bief en bere in het voorprogramma van Tiesto zetten terwijl wij de echte crazy fly headliners zijn clowns. Blauw, fresh for 88!

Tot slot vinden bief en bere het jammer dat Boulahroes niet mee mag naar het EK, eerlijk is eerlijk, Khalid heeft een beetje last van het Winston Bogarde syndroom, maar aangezien bankzitten ook bij bief en bere hoog in het vandel staat vinden wij het jammer dat de kannibaal niet in de achterhoede staat omdat de broodnodige doodsschop uit te delen.

Bief en bere houden jullie op de hoogte gedurende het EK van al het hete nieuws dat wij vanaf ons bankstel vergaren.

Tot schulpens! Tot Bief en bere!

Geen opmerkingen: