woensdag 14 mei 2008

Bief & Bere EK koorts



Waddup Freaks? Bief & Bere zijn weer helemaal onrustig door het naderende EK in Zwitserland en Oostenrijk. Een evenement dat voor de ene helft in een verkapte Nazi staat wordt georganiseerd en voor de andere helft in een eeuwig neutraal land met het bankgeheim als hoogste goed is natuurlijk al een curieus gebeuren. Maar alle media hype rond dit aanstaande banklig en pilsdrink festijn maakt ons nog veel ongeduldiger. We kunnen niet wachten tot het losgaat en dat terwijl de UEFA Cup en Champions League finales nog gespeeld moeten worden. Fresh!



Vandaag volgens Bief & Bere alleen maar goed nieuws uit voetballand. Henrik Larsson gaat toch mee met Zweden naar het WK. Dat is superfresh natuurlijk. Op je 36e nog mooi een EK’tje meepakken aan het einde van je glorieuze carriere is heel cool vinden wij en Henke is gewoon een deupe speler.

Verder heeft Clarence Seedorf besloten om niet mee te gaan met het Nederlands Elftal. Een prima beslissing lijkt ons. Als bondscoach Kwarco van Kwasten je op de bank laat zitten ten faveure van spelers als Kennie Landnaad, die natuurlijk een supertransfer had van Wigger Athletic naar de steady subtopper Foeinoord, dan kun je beter thuisblijven. Het heeft natuurlijk echt geen zin om voor 3 potjes bankzitten met aansluitend een roemloze terugtocht je vakantie uit te stellen. Clarence is daarmee onze voetbalcat van de week. Goed bezig Clarence!

Geen opmerkingen: