dinsdag 10 juni 2008

Belangrijk nieuws!

Wordup Freaks & Fans,

Lees onderstaand nieuwsbericht dat Bief op de internet radar vond!

Bomaanslagen op Beren-restaurants’
Door: De Pers
Gepubliceerd: vrijdag 23 mei 2008 12:55
Update: vrijdag 23 mei 2008 14:37

De Bereneetcafés worden bedreigd. De redactie van het AD ontving donderdagmiddag een dreigbrief bestemd voor de restaurantketen, bevestigt de politie vrijdag. In de brief staat de boodschap 'Bereneetcafés deze zomer doelwit ontploffing'.

De brief, gemaakt van uit tijdschriften geknipte letters, is anoniem en er staan geen eisen of motief in. De politie neemt de bedreiging serieus en onderzoekt de zaak.

Eigenaar van de eetcafés Ad Schaap heeft geen idee wie de afzender van de brief kan zijn. Hij denkt niet dat het dreigement van een werknemer komt. "We bestaan volgend jaar 25 jaar en hebben in die tijd één arbeidsconflict gehad."

Schaap zegt dat er nooit eerder een dreigbrief is binnengekomen. Wel is vorige maand geprobeerd mede-eigenaar Robert Cramwinckel te overvallen of ontvoeren in zijn woning. Twee mannen drongen zijn huis binnen. Zij zijn nog voortvluchtig.

Toch maakt Schaap zich niet enorm druk. "Wij Rotterdammers zijn nuchter. Het kan ook een grappenmaker zijn."

Er zijn in totaal zestien Bereneetcafés, in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Er zijn ongeveer duizend mensen werkzaam in het bedrijf.


Elke goede verstaander weet natuurlijk meteen wie er achter deze aanslagen zit. Juistem, Bere natuurlijk!

De bereneetcafes zijn gestopt met het serveren van het gerecht onebeperkt vissticks met satehsaus uit de Remia Sateh Jet. Dat vind Beremans heul wack, en Bief ook want hij is altijd solidair met Bere. Onder voorbehoud natuurlijk. Vandaar dat de eigenaar werd geconfronteerd met bovenstaande acties en die shit gaat natuurlijk gewoon door totdat de vissticks weer onbeperkt worden geserveerd met Remia Schulpsaus.

Als ultieme dwangmiddel hebben we nog de gestolen station van K. de Keuning door de pui achter de hand maar die bewaren nog effe want we moeten nog mad toeterend straalbezopen rondrijden met een fles Maggi in de hand na de komende wedstrijden van het Nederlands elftal. Of gewoon omdat we effe klaar zijn met bankliggen. Alles is mogelijk natuurlijk.

Verder zijn we ook zeer ontstemd dat de uitbater van de Bereneetcafes Ad Schaap heet. Wat een quatsch! Een beetje doen alsof je een beer bent is natuurlijk al reden genoeg voor een flinke RnBeatyoudown!



Ahooeoeoeoeoeoeooe



Fresh for ’88!

Geen opmerkingen: