woensdag 11 juni 2008

Bief en bere school avonturen enzo.


Bief en bere zijn stupid fresh! Eerdaags doen wij mee aan een random rap quiz, en we zijn nu al kampioen. In ieder geval zullen wij de meeste pilsjes nuttigen, en de meeste keren Booooeoeoeoeoeoeoeoe roepen als er een vraag gesteld word over een rapper die na 91 een album gedropt heeft. Het is namelijk een feit en geen mening dat alles na 91 played out shit is.

Bief en bere waren altijd al goed in quizzen, aan het eind van de middelbare school moesten we ook een quiz doen ofzo zodat we een soort zwemdiploma kregen waar MULO opstond, en die had je nodig zeiden ze anders kreeg je geen studiefinanciering, en daarvoor kon je heel veel pakkies shag en bier kopen. Dus bief en bere deden erg hun best om deze quiz te winnen.
Achteraf bleek dat bief en bere sowieso deze diploma kregen omdat de middelbare school het keiwack vond dat we altijd met onze sopper stiften overal drollen tekende met daaronder de tekst “bief en bere regeere”.

Bief en bere hadden ook hele dope walkmans vroeger, van die gele die waterdicht waren, dat vonden Bief en bere crazy fly, want als je walkman dan per ongeluk in het bier viel was er niets aan de hand met je Schoolly D cassette. Bief en bere luisterden sowieso veel naar Schoolly D onder de les, want veel van onze leraren waren squares, en dat vond Schoolly D ook.

Bief en bere gingen ook graag naar de school disco feesten, dan namen we onze cassettes mee zodat de Drive In show die ze dan inhuurden die kon afspelen, meestal wilden we dan Levi167 met “Something Fresh To Swing To” of Schoolly D met “PSK” horen, en dat werd dan gedraaid door DJ Kwarkbol. Maar Bief en bere kwamen alleen maar meer in de stemming na 1 keer, dus om de haverklap vroegen wij dan “Yo clown nog een keer, nog een keer, snel, snel!!!! DJ Kwarkbol wilde ze dan niet meer draaien omdat er teveel bass inzat ofzo, maar hij weet, Bief en bere regeere dus dan kalkten wij z’n hele Drive In show onder met drollen en vliegende puddingbuksen met onze waterproof sopper stiften!

Bief en bere vonden de middelbare school crazy fly, het enige wat erg jammer was dat je dr geen pils mocht drinken in de Aula, en geen saté saus in de klas mocht eten omdat de hele klas zo ging stinken vond de leraar. Bief en bere hadden hier alle begrip voor dus pils dronken wij dan in de klas, en saté vraten wij in de Aula. Bief en bere zijn erg blij met hun middelbare school, want hier hebben zij de fundamenten gelegd voor de fly guys die ze nu zijn, en waar jullie zo enorm veel van leren via onze Hi Tech blog.

Bief en bere hebben nog veel meer verhalen voor jullie, maar niet nu, want op Eurosport beginnen nu de EK herhalingen van gisteren, en we hebben nog steeds veel last van Schulperitus Molengatius.

Doeg!

Geen opmerkingen: