maandag 23 juni 2008

Bief en bere koningen van het EK!
DjenDobre Klasnikofskies!

Voor voetbalminnend Nederland zit het EK er op. Voor Bief en bere begint het net! Bere komt natuurlijk uit het land van de Tsaar, Bief is vondeling en ondanks het vermoeden dat hij ergens in Newcastle is geboren, hebben wij Bief gemakshalve maar omgetoverd tot een Duitse vondeling. Bief en bere winnen altijd, en met het spreiden van de winkansen is het nu alweer een sure shot voor B&b, en zullen wij dus gewoon met onze stationcar door de stad blèren terwijl wij honken op de toeter, en keiharde Schoolly D cuts blazen.

Bief en bere hebben overigens nog nooit een EK verloren, Bief is namelijk ook al een keer als Griekse vondeling door het leven gegaan, en Bere heeft zich ten tijde van het laatste WK omgetoverd tot Italiaans topontwerper Beerio Kwarkmanio. Het waren feesten die zijn weerga niet kenden. Kampioen worden verveelt nooit, Bief en bere kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen net als pils!

Bief en bere raden dan ook iedereen aan een back-up plan te hebben tijdens ieder EK of WK, daar waar wij als DJ’s hardnekkig vasthouden aan het vinyl, zijn wij als voetbal liefhebbers zo meegaand met hypes en ruggengraatloos als Kees de Kuhning.

Geen opmerkingen: