maandag 9 juni 2008

De Febo Duif!



Waddup Numb Scums!

Bief en bere zijn terug met een maaad lauw niet al te nieuw fenomeen. Zoals velen van jullie weten zijn Bief en Beerski kenners van goede snacks, en eten iedere dag wel iets wat enkel en alleen bereid kan worden mits je in bezit bent van een frituurpan. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook erg goed helpt tegen een uitgedroogde maagwand wegens overmatige pils consumptie.

Maargoed de Febo is natuurlijk classic als Critical Beatdown van de Ultramagnetic Mc’s en die goal van Maradonna die hij met z’n hand maakte wegens overmatig coke gebruik, maar later zij dat het de hand van god was. Het mooie van de Febo is dat ze een zeer gestroomlijnd snackconcern zijn, grillburgers op kamer tempratuur, satékroketten en festival friet met festival frietsaus worden er geproduceerd alsof het niets is.

Toen Bief en bere laatst toeterlam de Febo trekmuur leeg aan het vreten waren viel hun oog op een zeer fresh fenomeen, de Febo duif.. Een Febo duif heeft een aantal zeer herkenbare kenmerken, hij mist over het algemeen een poot, heeft een zeer vettig kapsel dat lijkt op een kruisbestuiving tussen de kapsels Johan Derksen en Amy Wijnhuis, en ze vreten de hele dag op de grond gevallen snacks, en in plaats van het maagdelijk mooie duiven “geroekoe” produceren ze een geluid dat het midden houd tussen een boer en een oprisping. Daarnaast kunnen Febo Duiven erg agressief gedrag vertonen als erg niet genoeg snackwaar op de grond valt.

Bief en bere vinden Febo duiven erg tof, en bij deze zijn ze ook Voetbal Cats van de week, niet dat ze kunnen voetballen met 1 poot, maar het is immers EK tijd, dus dan is iedereen een Voetbal Cat!

Tot later, tot Joppie Saus…!

B&b…..

Geen opmerkingen: