maandag 9 juni 2008

Jankert van de week!


PieSkiWieSki Clowns!

Bief Blatter en Bere Platini zijn terug met een superfreshe nieuwe topic! De jankert van de week, je hoeft geen agrarische opleiding te hebben op te verzinnen wie deze eer toekomt.
Juist Arjen Robben. Arjen leek eindelijk het juiste pad te bewandelen, en liet de laatste tijd weer zien waarom hij begeerd word door vele grote clubs. Maar net toen Bief en bere hun enorme diss kanonnades tegen die kleine jankert een beetje gestaakt hadden ging het geheel volgens verwachting weer mis.

Kijk Arjen, bief en bere liggen ook graag met een blessure (kater) op de bank, maar wij melden ons dan ook niet bij het Nederlands elftal. Jij schept verwachtingen en laten Bief en bere vervolgens weer keihard op de tocht staan. Bief en bere hopen dan ook dat je in het vervolg gewoon in Madrid wil blijven als er een EK of WK is, want op deze kunnen we geen zaken doen. Je mag ook best bij Bief en bere voetbal komen kijken, maar houd er dan rekening mee dat we je waarschijnlijk wel een portie klappen geven als we gefrustreerd raken over het voetbal wat Nederland op de mat legt. En natuurlijk moet je pils meenemen, maar wij vermoeden dat jij met die enorme sloot peseta’s die jij maandelijks opstrijkt dat niet echt een probleem vind.

In ieder geval van harte met je eerste prijs in je interland carrière, die jankert van de week bokaal valt jou ten deel freak.

Bief en bere zijn de man!

Geen opmerkingen: