donderdag 19 juni 2008

Rappers van de week!


Blam, blam, blam! Bief en bere zijn terug met eindelijk weer eens een hiphop gerelateerde topic. Het is namelijk weer tijd voor een paar crazy fly rapcats, en deze valt deze eer ten deel aan de Biefstie Boys. De Biefstie Boys bestaan uit Bief D, BiefCA & Bief Rock en zijn onder de vleugels van Rick Rubin groot geworden. De Biefstie Boys is een Joodse hip hop crew, althans dat is wat ze de wereld wilden doen geloven. Direct na hun debuut LP "Licensed to Bief" rees de vraag waarom deze heren altijd een bivak muts op hadden? Die Biefstie Boys waren ten tijde van hun debuut nogal opvliegerig van karakter, en als een journalist ze vroeg waarom de bivak muts altijd gedragen werd kreeg de journalist een kwestie altijd een slagroomvlaai in z’n gezicht, waarna de Biefstie boys het logo van de wagen waarmee de journalist zich vervoerde af jatte en er een ketting van maakte. De Biefstie Boys hebben natuurlijk een groot aantal classics op hun naam staan zoals “No sleep till Bieflyn, Bief Revere & Bief Monkey”.

Wat achteraf bleek, en wat tevens de verklaring bleek te zijn voor het feit dat de mannen altijd een bivak droegen was dat ten tijde van hun eerste release er een soort van joods slachtoffer comité in het leven geroepen was, alwaar met terugwerkende kracht claims ingediend konden worden zodat de geleden emotionele schade voor de Joodse medemens ten tijde van WOII enigszins gecompenseerd kon worden. De Biefstie Boys rekenden zich stinkend rijk, maar uiteindelijk liep het anders. Toen de Biefstie Boys hun enorme cheque wilde gaan innen stonden zij in de rij bij het geld loket met een aantal collega’s, rapperts, te weten Blood of Abraham, 3rd Bass en de Renegade Jew. Aangezien ook zij erg nieuwsgierig waren naar de gezichten achter de Biefsties trokken zij de bivakken af bij de mannen en zagen tot hun grote schrik dat ze te maken hadden met 3 bonkige West Friezen!! De Biefsties roken onheil en renden met een moordgang richting hun Volkswagen om vervolgens van de aardbol te verdwijnen. Van de Biefsties is nooit meer iets vernomen, al is er nog wel ooit een singel van ze gerereleased genaamd “Biefie Puss”.

Bief en bere vinden het schandalig dat de Biefstie Boys over de rug van een onderdrukt volk geld wilde verdienen, maar aan de andere kant vonden zij het toch ook wel getuigen van een gezonde ondernemers geest. Bere is zelf van Joodse afkomst, dus geld verdienen vind ook hij crazy fly.

Wij danken de Biefsties voor hun goede muziek.

Geen opmerkingen: