dinsdag 22 juli 2008

Bief en bere horeca test!


Bief en bere zijn innovatieve homeboys, behalve als het random rap op vinyl betaamd, dan is innovatie echt helemaal niet nodig vinden zij. Neen, als wij het over innovatie hebben dan doelen wij natuurlijk op het uitbreiden van onze knowhow omtrent drank en spijs lokalen waar wij voor zo min mogelijk geld pils en sateh kunnen scoren. Toen bief en bere enige tijd geleden in het telefoonboek keken omdat zij op zoek waren naar een pizzeria die enkel en alleen met de landlijn te bereiken was viel hun oog op een wel zeer freshe naam “de pilsvogel”.

Bief en bere waren zo onder de indruk van naam van dit eetcafe dat ze meteen op Bief zijn gele brommer sprongen om de pilsvogel in levende lijve te ontmoeten. Toen wij daar met gierende banden aan kwamen scheuren werden wij echter meteen al verblind door grote hoeveelheden roze polo’s en grote zonnebrillen gedragen door heren die allemaal op Guus Meeuwis leken. Er liepen wel heel veel lekkere wijven rond, maar het feit dat zij zich lieten omringen met dit bootleg Guuzen beloofde niet veel goeds.

Bief en bere snelde zich naar de bar en bestelde twee halve liters die zij in 1 teug achterover sloegen. Bief en bere raakte ietwat agressief door de vele “rollende R-en” die zij hoorde en besloten eens een hartig woordje met de eigenaar te spreken. Bief en bere riepen de barman naar zich toe en zeiden: “Yo clown, haal jij als de wiedeweer meneer Pilsvogel eens hierheen want daar moeten wij echt een heel hartig woordje mee spreken”. Toen de barman zij dat er helemaal geen meneer pilsvogel bestond werd het Bief en bere zwart voor de ogen. Furieus zeiden zij: Dat is echt heeeel wack clown, als je wilt dat Bief en bere geen waanzinnige stampij gaan maken in die yuppen joint van je dan moet je heel snel afkomme met gratis pils, en deze lp van Schoolly D opzetten!! De barman aarzelde geen seconde en gaf Bief en bere waar zij recht op hadden.

Zoals wel vaker waren Bief en bere de man, en kwamen zij uiteindelijk toch toeterlam de pilsvogel uitgerold terwijl zij nog wat mee spitte op de lyrics van Schoolly. Maar naar de Pilsvogel gaan zij nooit meer, een enclave van Yuppen is tot daar aan toe, maar Bief en bere worden liever dood in een gracht gevonden dan daar een hele avond mee te hangen.

Doeg!

Geen opmerkingen: