maandag 21 juli 2008

Diggen in Rotterdam


Soms vergeten mensen (clowns) weleens dat Bief en bere ook een serieuze kant hebben. Ondanks dat wij graag de lachers op onze hand hebben zijn wij natuurlijk crazy fly goed in het diggen naar fresh vinyl. Bere is daarom afgelopen weekend afgereisd naar Rotterdam, en dat deed hij niet voor de grote Red Bull vliegtuigen show, of voor de open dag van Feyenoord alwaar alle miskopen voor dit seizoen gepresenteerd werden. Bief kon niet mee, en de reden kunnen jullie een topic lager lezen.

Bere ging natuurlijk keihard diggen, en ondanks dat hij een waanzinnige kater had om een niet te verklaren reden werd hij al vrij snel weer de gefocuste digger die hij is. Eerst even richting Demonfuzz alwaar de score nog wat pover was, en toen naar een niet nader te noemen shop in een verpaupert stadsdeel waar de ene na de andere parel uit de bak getrokken werd voor zeer schappelijke prijzen, en waar bere ook nog eens gebruik mocht maken van de porseleinen troon voor een katerige schulpsessie.

Check de score clowns,

Cash Money & Marvelous - A new sheriff in town
Kool Rock Jay & DJ Slice – It’s about that time
MC Lyte - Cha Cha Cha
U Rock Posse - UR compilatie
Tuff Crew - She rides the pony
Tuff Crew - Robbin Hoods
Joe Cooley - Cooley High
The Bagdads - Green Power 7
Above the Law - Living like hustlers
Hardnoise - Serve tea, then murder
Chakachas - Jungle fever 7
En nog een hele stapel Bollywood beukers waarvan bere natuurlijk de titels niet weet, omdat zijn Boolywoonees nu eenmaal niet zo up the par is als zijn Oekraaiens.

In ieder geval, Rotterdam behandeld bief en bere altijd goed, ondanks het feit dat niet alles even moeilijk te krijgen uit bovengenoemde lijst waren de prijzen zo schappelijk dat bere zijn uitkering hier wel aan moest besteden. En wat bief en bere eigenlijk willen benadrukken is dat diggen ook gewoon erg leuk is, zeker als je af en toe een pilsener opentrekt. Het kan simpelweg niet hangen met downloaden, of Ebay diggen. Al zijn Bief en bere van Ebay diggen ook niet vies net als van een portie saté op het bankstel.

Voor de mensen die zich afvragen hoe het Bief vergaat op vakantie, ik kan jullie mededelen dat Malmo erg ver fietsen is, dus de bestemming is nog niet bereikt. Goede nieuws is wel dat hij een enorme tree Perlbacher op de bagagedrager heeft, dus van de dorst zal hij niet omkomen.

Geen opmerkingen: