woensdag 13 augustus 2008

It giet on Foppe en Bief en bere Boppe!




Bief en bere zaten net onder werktijd naar Nederland-Japan te kijken. Voetbal zou het moeten zijn, maar het had meer weg van een rolstoel hockey, het niveau was zo treurig laag dat Bief en bere bijna de TV uit gezet hadden. Dit zouden ze nooit doen natuurlijk, bijna zeiden wij clowns.

Bief Blatter en Bere Platini willen natuurlijk wel hun analytische knowhow met jullie delen, de reden voor het povere voetbal is namelijk niet ver te zoeken. Foppe de Haan denkt dat je met Gerald Sibon en Roy Makaay als dispensatie spelers een gouden plak in de wacht kunt slepen. Das naïef Foppert! Roy en Gerald zijn natuurlijk twee over the hill spitsen die in de Nederlandse middenmoot nog net mee kunnen komen. Heereveen en Feijenoord zijn natuurlijk niet de teams waar je op zoek gaat naar kwaliteit. Foppe is helaas een andere mening toebedeeld. Foppe je had bijvoorbeeld ook Kwark van Bommel en Seedorf mee kunnen nemen.. Spelers die in zwaardere competities hun mannetje staan, net als Bief en bere in de kroeg of op hun bankstellen.

In ieder geval wensen wij snel verbetering te zien in het spel want anders reizen Bief en bere effe af naar China in een gestolen Top Notch station en spenceren we Foppe net zo lang tot hij ABN spreekt, of mee kan rappen met PSK van Schoolly D.

Jullie zijn gewaarschuwd Olympiërs..

Groet van een geagiteerde Bief en bere..

Geen opmerkingen: