woensdag 13 augustus 2008

spit!


Waddup Freak-A-Zoits!

Bief en bere zijn weer helemaal terug! Bief was al een paar dagen terug uit Malmo, en ook Bere is terug van zijn welverdiende snackvakantie in Engeland.
Naast het scoren van wat vinyl heeft bere ook nog de hand weten te leggen op een literfles HP saus. Erg obscuur is dat natuurlijk niet, maar een literfles is wel een hebbeding aangezien je het hier niet in dat formaat kunt krijgen.

Maargoed bere zat in Cropredy, een klein dorp in de buurt van Oxford dat bekend staat om zijn waterige pils, Fairport Convention en varkens aan het spit. Vooral de varkens aan het spit deden bere besluiten om daar kamp op te slaan, want dat is natuurlijk een niet te versmaden delicatesse. Bere is zich zo te buiten gegaan aan broodjes varken dat zijn vacht echt heel erg vettig is, en de rug helemaal onder de puisten zit. Allemaal geen probleem natuurlijk.

Verder had bere zijn vader bij zich, en aangezien je prima kunt diggen naar fresh vinyl in die contreien en de pa van bere erg thuis is in de psychedelische rock kon hij Young Bere mooi attenderen op freshe tunes. Random rap kennen ze daar niet, want daar heeft bere zijn pa echt helemaal niet voor nodig aangezien bere maaad knowhow heeft..

Kortom bere was weer de man.

Bere gaat nu een flesje Clearasil scoren voor door de satésaus, want de puisten jeuken enorm, aangezien er geen bomen op kantoor zijn alhier heeft bere niets om zijn rug tegenaan te schuren.

Geen opmerkingen: