maandag 29 september 2008

Berend Paque in de Bronx


Wiggedy Waddup Clowns! Bief & Bere hebben dit weekend weer eens naar oude DasEfx platen geluisterd en dat miggedy merk je meteen. Ondanks het feit dat alle rap van na ’91 niet de moeite waard is was dit toch nog best leuk om te horen. Zeker als je het naast de hedendaagse ellende uit binnen- en buitenland legt.

Maar terug naar de belangrijke zaken! Onlangs ging Bere solo op een tour naar de bakermat van de hiphop, de Bronx in New York. Bere was zo klaar met de droevige staat van hedendaagse rapmuziek dat hij een trip van 10 dagen naar de states had geboekt om eens goed uit te leggen aan al die hiphop cats in de game hoe je nou eigenlijk een dope plaat maakt i.p.v. een ringtone rap die je uit de magnetron slaat. Dat betekende dus serieuze beatdowns voor ongeveer 95% van de actieve hiphop scene. Dat kan Beerski makkelijk alleen af en daarom kon Bief lekker op de bank blijven liggen. Dat was heel belangrijk want er is nu een maand lang gratis Sport1 op de UPC box dus er is maaaaad voetbal om te kijken. Fresh.

Bief was dan ook zeer verbaasd toen Bere opeens na 2 dagen alweer op de stoep stond tijdens Inter – AC Milan met een gigantisch pak random rap en zere knokkels. Beremans had binnen 2 dagen alle foute rappers “gesproken” , onderwijl alle dope random rap uit de jaren tachtig meegenomen en ground zero voorzien van een plasje ter afbakening van zijn territorium. Zie dan ook de foto van de hood van de G-unit nadat bere langs was geweest.Props Bere, je bent rap cat van de week!

Geen opmerkingen: